FØR DERE KLIKKER

Herregud, unnskyld meg folkens.. men jeg må bare si ifra. Jeg digger de fleste av dere, soms tøtter meg og sier søte ting, men så er det de andre da.. gud jeg vet ikke hva jeg skal si! "Dårlig blogg" " du suger" "Faen bestem deg da kjerring" " Slutter å else hvis du fortsetter sånn" Ja, det er SÅRENDE for meg. Jeg er et menneske, med følelser. Bare tenk litt dere.

Det blir BIEBER historie, så ro ned haten. 

Én kommentar

ITSBELIEBERSFOREVER

30.des.2011 kl.11:01

nei huff da.. omg, synes det er dårlig gjort av dem som sier sånt da,, ikke bry deg om dem, de er bare dårlige selv... OMG , skjerp dere (sier ikke dette til alle såklart, men til dere som skriver "hat" meldinger!) dere som har blogg, vet jo hvordan det er å blogge.. Det tar lang tid, man sitter og skriver, finner bilder, prøver å gjøre det kjekt å lese, osv...og det tar TID, lesere må bare være tålmodige.. men det er verdt det, for vet dere hva? Vi bloggere elsker å få tilbake kommentarer, hvertfall hyggelige kommentarer såklart... men "hate" kommentarer gjør oss sterkere, right? :D

Så, jeg sier bare til deg, STÅ PÅ! du gjør en utrolig jobb ! =)

KLEM.

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits