You Da One (4) del 19

Showet var ferdig og du og AHrry var på vei ut da noen dro deg i armen. Du skvatt litt da du så det var Justin og du skulle til å gå. "Vent" sa han bestemt. "Hva?"  sa du irritert. "Hva har jeg gjort?" sa han litt rart. "jeg gidder det ikke Justin, du jugde til meg." sa du surt før du gikk til Harry. Harry så litt rart på deg men han tok armen rundt deg og dere tok samme limo tilbake. 

---

Neste morgen våknet du av du fikk en melding. Hey babe! Du trenger ikke å pynte deg så utrolig mye til etterpå, vi skal noe som ikke trenegr så mye pynt! haha <3 Gleder meg masse :) Henter deg om 3 timer<3 Du smilte for deg selv og så på klokken. 14? Du var fortsatt trøtt så du la deg ned igjen. 

Du åpnet øynene dine litt og så på mobilen som lyste opp. "HERREGUD! KLOKKEN ER 16.27!!!" Ropte du stresset. Du hoppet opp av senga, fant noen fine klær og hoppet i dusjen. Du susjet racer rask, sminket deg lett og tørket håret ditt. 

Når du var ferdig var klokken akuratt 17 og det banket på døren din. Du tok tak i mobilen din og en liten veske og åpnet døren. "Heey" sa du glad. "Babe!" sa Harry glad og kysset deg på kinnet. "Fin du er" smilte han mot deg og flettet fingrene deres sammen. Dere gikk ned og satte dere inn i en bil. "Siden ingen av oss er spesielt voksne i hodet, tenkte jeg vi skulle ha det litt gøy!" gliste Harry. "Vi er der snart" fortsatte han. Du nikekt og lo litt over hvor søt han var. "Here we aree!" sa han glad. han åpnet opp døren og rakte hånden sin mot deg. Du tok tak i den og gikk ut. "kødder du?!?! yes!" sa du glad nrå du så hva dere skulle. "lets goo" sa Harry.

Dere satte dere i hver deres bil og kjørte i rundt en time, og dere hadde det sykt gøy! Harry vant da,, selvfølgelig. "dust" lo du. "jeg er proo" sa han stolt. Du lo av han. Harry betalte og dere gikk til nærmeste cafe for å ha noe å drikke. "DN? jeg må spørre deg om noe..." mumlet Harry litt nervøst. Du nikket som et tegn at han skulle fortsette. "Vil du bli jenta mi?" spurte han søtt.

 

mer? :D

Kommer kanskje en liten del til idag :) 

6 kommentarer

Mette

15.des.2011 kl.20:59

Mer :-D

15.des.2011 kl.21:08

Mer:)

Camilla - 1D fan

15.des.2011 kl.21:26

JA! Dn vil bli jenta til harry<33

Du er drit fliiiiink, digger historien!!!

15.des.2011 kl.21:36

meree <3 Eniig med Camliia <3

15.des.2011 kl.21:47

NEI!!!! la ho bli sammen med JUSTIN!!!<333 meer!!<33

Line

15.des.2011 kl.21:58

mereee!!:D

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits