You Da One (4) del 14

SORRY! Jeg har feiret bursdagen min hele helgen.. 

"Herregud" sa du lavt til deg selv mens du nærmest svevde inn på rommet ditt. Var dette følelsen å være forelsket? Da var det ihvertfall verdens beste følelse. Du smilte når du tenkte på Justin og kysset deres. Wow, han er virkelig herlig. Ikke en diva som du trodde fra starten! Du fant frem en koffert, en liten en for imorgen skulle du og Emma nemmelig til Teens Choice Awards! 

---
Du og Emma satt i bilen på vei til flyplassen, faren din kjørte dere dit, noe som var ganske greit. Mobilen din vibrerte, du tok denn opp og smilte. "Hei Harry" sa du glad. "Hey babee" sa han glad i andre enden. Du merket du fikk litt dårlig samvittighet, du likte jo faktisk Harry også.. "Gleder meg til å se deg igjen! du lander kl 12 sant? Jeg venter på deg på flyplassen" sa han glad. "Du trenger ikke det da.." lo du. "Jo! Jeg vil ha deg i armene mine igjen" sa han søtt. "aw" sa du og rødmet litt. Emma så litt rart på deg, men du bare ga hun et tegn på at du skulle forklare alt senere. Hun nikket roligt og snakket med faren din. "Men jeg er fremme på flyplassen nå, så vi snakkes?" sa du fort. "Yep! Glder meg" sa han før han la på.
"Så, hva skjer?" sa Emma når dere satt dere inn i flyet. "Jeg vet ikke" sa du. Du merket tårene presset på, men du orket ikke å gråte. "Du liker dem begge, sant?" sa hun usikkert. Du nikket roligt. "Herregud.." mumlet hun. "Hva?" sa du nervøst. "Jeg kjenner ikke han bieber duden, men han er ikke til å stole på.. trust me. Han er en player.. først en med navn Caitlin, så Selena også en som het jasmine og så selena igjen.." mumlet hun. du så sjokekrt på hun, det visste du ikke..
liten del.. i knoow. men er så utrolig  trøtt! 

6 kommentarer

Helene<3

11.des.2011 kl.22:13

meer! <3 <3 kjempe bra :D

Jbmystory

11.des.2011 kl.22:29

meer

11.des.2011 kl.23:24

mer<3

Line

12.des.2011 kl.15:10

mereeee!! :D

13.des.2011 kl.18:14

Mere! elsker historiene dine <3

Ingvild :)

14.des.2011 kl.22:19

Meer! :) <3

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits