You Da One (4) del 10

"Da tar vi den!" sa Jsutin glad og smilte. Du smilte tilbake og dere gikk til den. "Jeg vil sitte med deg" mumelt Justin. "tnaa" sa du og kysset han på kinnet. Han rødmet og så ned flør dere satte dere ned. Heldigvis var det ikke så mange gale fans der ennå så dere fikk litt privatliv. Dere sikret dere fast før den begynte å kjøre og du kunne ikke noe annet enn å le. Du tok hånden til Justin og holdt de opp i været. Justin rødmet, det så man, noe som var bare utrolig søtt! Den ble ferdig så dere gikk ut. Du var skikkelig hyper så du ville ta mer! Du fant en som het SpinSpider og fikk med deg Justin, Ryan OG Chaz faktisk på den. Du hadde det sykt morsomt! Dere lo og tok flere før Jsutin så seriøst på deg. "KAn jeg snakke med deg?" mumlet han.

----

Du nikket rolig og dere gikk litt bort fra de andre. Justin så utrolig nervøs ut der han sto men han prøvde å skjerpe seg. "Ehm..." startet han. Han trippet litt på beina. "Justin" sa du fort. "Uhm... jeg.. jeg vet ikke helt hvordan jeg skal si det.. men" mumelt han stille. Han så opp på deg og inn i øynene dine. "jeg har bare kjent deg i et døgn, men DN. Jeg har følelser for deg" sa han seriøst. Du fikk store øyne og bare så sjokkert på han. "Du er ikke som de andre, du er spesiell" smilte han søtt. "aw, Justin!" sa du glad og ag han en god klem. Han holdt rundt deg og sånn stod dere en stund. "Men jeg vet atd u holder på emd Harry så.." sa han litt lei seg. "Nei! Herregud, nei jeg gjør ikke det." lo du litt. "Hva? Hæ? Men.. hæ?" sa han forvirret. "han kysset meg. Ja, jeg kysset kanskje tilbake men vi holder ikke på eller noe sånt egentlig." smilte du mot han. "Så jeg har kanskje sansje?" sa han og så deg inn i øynene. "God mulighet for det ja" fniste du. Han lyste opp og kysset deg på kinnet. "Men så er det Chaz da.." mumlet han stille. "Hæ?" spurte du fort. "Han synets du er fin.. jeg mener.. hvem synets ikke det? men uansett han komer til å bli driit sur på meg" sa han fort. Du fnsite og rødmet. "Går nok greit!" lo du. "Håper deet" sa han tilbake. "Skal vi gå til de andre?" spurte du. HAn nikket og dere begynte å gå til de andre. "Hva snakket dere om?" spurte Ryan. "Teens Choice Awards tingen" mumelt du. Justin så på deg med et blikk som 'bra redning'. Du smilte tilbake og dere tok noen flere karuseller. 

 

liten del.. jeg vet! haha

mer?

 

7 kommentarer

Ida:)

30.nov.2011 kl.17:50

Mer<3

Line

30.nov.2011 kl.18:00

mereeeee! :D

Camilla - 1D fan

30.nov.2011 kl.19:00

NEIIIIII!!! DN MÅÅÅÅ BLI SAMMEN MED HARRY!!!

30.nov.2011 kl.21:15

MEEEEEER NÅ!!! MÅ BLI SAMMEN MED JUSTIN!!!!<33333

Andrea loveu!<3

01.des.2011 kl.16:05

Mer! Nå <3

Justin da!!!!

Koselig med en kommentar tilbake <3

<3

01.des.2011 kl.22:17

meeeer <3 elsker denne hitorien. Når du ikke blogget på en dag be jeg litt nedfor men når jeg kom inne dagen etter å så ny del ble alt mye bedre <3<3 stå på å skriv masse, masse masse!! hehe :)<3

Andrea loveu!<3

02.des.2011 kl.15:09

Mer! http://andreaviki.blogg.no/1322834406_justin_drew_bieber_lt.html#comment

Skjekk ut det hvis du er belieber

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits