You Da One (4) del 7

Tuuusen takk for kommentarene deres! :D Men dere er litt rare da, noen sier at "dn" bør bli sammen med Harry, andre ikke. Haha, HELP ME!  Men dere brø vite at jeg digger dere alle sammen, dere er herlige! <3 

Du ble jo nesten helt most! Faren din bærte inn koffertene deres og dere fant rommene deres og begynte å pakke ut. Du sjekket twitter og sjekket Justin Bieber sin side bare for morro skyld. I didn't believe in love at first sight, before i saw this beautiful girl with her sister at the airport.. wow. Var denne tweeten til deg? Du satt der stappfull av spørsmål før noen banket på døren din..

-------

"hei vennen" sa den koselige stemmen til moren din. "Hei" svarte du og smilte. "Naboen inviterte oss bort på middagselskap så du bør ordne deg, ta på deg noe fint" smilte hun mot deg. "Okei, begynner å ornde meg jeg da" sa du fort og reiste deg opp. Hun nikekt og gikk ut av rommet mens du gikk bort til skapet ditt og fant frem en fin kjole og noen sko. Du hoppet inn i dusjen, vasket håret, barberte leggene før du gikk ut og tørket håret. Du sminket deg lett og fint før du tok på deg kjolen din og rodnet ferdig håret.


Du smilte til deg selv i speilet, hentet mobilen din og puttet den i en liten veske før du tok på deg skoene og gikk ned. "Hei! Bar du er klar, vi stikker nå" smilte faren din. Emma lenket armen sin med deg og dere gikk til den nærmeste naboen, tydeligvis. Emma hadde på en sjøgrønn kort kjole og noen sorte pumps, nydelig som alltid. 

Chaz's synspunkt

Jeg og ryan satt og kødda i sofaen da gjestene ringte på, mamma gikk og åpnet og jeg hørte mange stemmer fra gangen. "Kanskje vi bør si hei?" mumlet Ryan. jeg nikket og vi gikk til gangen. Jeg så på gjestene og fikk helt sjokk. DN Watson, i mitt hus. HUn smilte til meg og rakte hånden sin mot meg "Dn" smilte hun. Jeg gapet helt til Ryan dultet meg i ryggen, hun fniste og jeg ristet hånden. "Chaz" smilte jeg flau. "Ryan" sa Ryan og tok hånden hennes. Hun smilte til han også, så hilste vi på søsteren hennes Emma. Jeg var fortsatt i sjokk, men jeg måtte jo alte som om det var normalt. Superstjernen kom jo senere idag da så. "Bare sett dere ned, Justin kommer ganske snart tror jeg sammen med moren sin Pattie. Så, ehm.. ja. Der kan du sitte Chaz, ved siden av DN og Ryan, skan Justin sitte ved siden av DN igjen." smilte mamma mot meg. "yes!" mumelt jeg glad. "sa du noe?" lo mamma. Ryan lo av meg og jeg ble helt rød som en tomat mens DN bare lo den søte latteren sin. Vi satte oss ned og begynte å snakke før det ringte på igjen, mamma åpnetog inn kom Justin. Han smilte til meg og Ryan og ga oss en handshake.

END

Justins synspunkt

Jeg ga en handshake til Chaz og Ryan før jeg snudde meg mto jenta som satt ved Chaz. "Hei jeg er Jus-" startet jeg med jeg sto der og gapte. Det var hun! Jenta jeg så på flyplassen, wow. "Justin" fortsatte jeg og skjerpet meg litt. "Hei, DN" smilte hun til meg. Jeg satte med ved siden av hun og fy faen, hun va deilig! Umulig å ikke stirre på henne, men familieselskap, jeg må skjerpe meg. Vi begynte å spie og snakket om alt mulig, inni mellom lo ale og den søte latteren til DN kom fram, jeg kunne ikke annet enn å smile. Plutselig reiser Chaz seg og drar meg i armen brotover gangen..

 

mer? :) 

11 kommentarer

Signe

28.nov.2011 kl.21:47

Jeg synes *DN* skal bli sammen med Justin, ikke enda altså, men du skjønner :-)

ida :)

28.nov.2011 kl.21:59

ja, enig meg Signe :D

<3

28.nov.2011 kl.22:07

meeeer <3 enig. kansje at hun blir sammen med Harry først også litt senere er han utro :)

Miriam

28.nov.2011 kl.22:12

Meer! <3

28.nov.2011 kl.22:14

MEEEEER!! <3

NEI, HARRY MÅ IKKE VÆRE UTRO, HAN ER FOR PEN TIL DET <3

DN OG HARRY MÅÅÅÅÅÅ BLI SAMMEN, PLIZZZZ <33333333

Elsker bloggen din btw :D <3

Line

28.nov.2011 kl.22:14

mereeee!!

28.nov.2011 kl.23:47

Meeere ! dn og Justin burde helt klart bli sammen <3

<33

29.nov.2011 kl.17:33

MEEEER!!! men det er jo seførgerlig dn og justin som SKAl bli sammen!!!!<3333

Camilla - 1D fan

29.nov.2011 kl.17:41

NEIII, HARRY OG "DN" MÅ BLI SAMMEN! <3

29.nov.2011 kl.18:22

DN og Justin burde bli sammen, SENERE, Og DN burde bli sammen med Harry først men så få følelser for Justin også er Harry utro med Selena, osv,,,,SÅÅÅ,, blir du og justin sammen !

29.nov.2011 kl.19:05

enig med signe

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits