Historie (3) del 46- litt kort del

Jeg har dratt, bort fra USA. Jeg klarer meg virkelig ikke uten deg DN. Du er alt jeg har. Jeg såret deg, noe som jeg angrer på. Uansett hva slags ord jeg bruker eller unnskylding jeg sier, kommer du sikkert aldri til å tilgi meg. Jeg snakker ikke med Whitney lenger, og jeg lover deg. Vi kom aldri så langt. Jeg elsker deg av hele mitt hjerte DN. Du er det beste som noen gang har hendt meg. Tårene rant videre i det mobilen din ringte... 

--

" hei mamma" sa du mems du tørket bort de fleste tårene dine. Chaz så på deg og fulgte nøye med på samtalen. " hei vennen! Hvordan går det med deg og Justin?" spurte hun glad. " jeg slo opp" sa du nesten lydløst. " åh, jentami. Husk jeg er her alltid, bare å komme til meg." sa hun rolig. " Takk mamma" svarte du mens du snifset litt. " Så, Chaz er hos deg elelr hva?" sa han litt glader. Du fniste litt. " ja". " Bra at du har en så god venn! Whitney da?" spurte hun fortsatt glad. " Hun kan bare brenne i helvettet" sa du surt. " ouch" mumlet Chaz. " Ojda... men vennen vi snakkes! Må nesten dra på jobb. Du lurer kanskje på hvorfor jeg ringer klokken 2 på natten, men jeg skal på jobb så hade!" sa hun og la på før du i det hele tatt rakk å reagere. 

" Takk for at du er her Chaz" sa du stille. " Du, du er bestevennen min! Selvfølgelig er jeg her." sa han rolig. " Takk" svarte du han mens du smilte. " Du smiler!" sa han glad. Du fniste litt. " Og du? " fortsatte han. Du så på han og sendte han et blikk sånn at han skulle fortsette. " Jeg er glad i deg". Du smilte. " Jeg er glad i deg også Chaz" sa du før du ga han en god og varm klem. 

" Skal vi gå til de andre?" sa Chaz og reiste seg. " Nei, blir her litt jeg. Bare gå du" sa du stille. " Okey, sikker?" sa han. " ja" fniste du. HAn lo litt før han gikk ut og du satt helt alene med tankene dine. Utrolig hvor mye som faktisk har skjedd med deg. Du fikk litt flashback fra venne stundene til deg og Chaz. Chaz, var virkelig verdens beste venn. Han er så herlig, tenket du mens du smilte. Alle de gangene dere satt som noen griser i sofaen og spiste mat til da dere satt og så på csi i flere timer i strekk. Tankene ble avbrutt av døra som åpnet seg. 

 

Mer? 

Hvem tror dere kommer inn på rommet?

SISTE DEL FOR IDAG, men fortsett å kommenter så kommer det tidligere deler imorgen! 

 

 

7 kommentarer

ida :)

09.nov.2011 kl.22:24

MER <3

Anniken bieber

09.nov.2011 kl.22:34

Mer

Mer

Mer

Mer

Mer

Mer

Mer

Mer

Mer

Mer

Mer

Mer

Og mer

Ingvild :)

09.nov.2011 kl.22:36

Meeer!! <3 Elsker den historien her, den er såå bra!! <3 :))

Line

09.nov.2011 kl.22:48

meree !:D

Maria !

10.nov.2011 kl.16:54

Mereee ! !!!!!! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! dør her.

<3

10.nov.2011 kl.18:27

MEEEER;MÅ HA MEER!<3333 :D

10.nov.2011 kl.20:32

Meeeer

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits