Historie (3) del 36

DEt tok kanskje 10 sekunder før flaksen var dum og Justin så forskrekket på deg. " Hva?! Jeg er tørst.." mumlet du. De andre lo og dere kjørte mot bussene igjen! 

--

"Hei" sa Justin. Dere hadde kommet fram for kanskje 3 timer siden, og du hadde allerede sovet, spist og bare slappet av. " Hei" sa du rolig og reiste deg opp. Justin lukket igjen døra og satte seg ved siden av deg på senga di. " hvordan går det?" spurte han og smilte søtt. " Det går bedere, er bare litt små redd egentlig. Vet ikke hvorfor, er nok bare sånn det er. Tenk hav de kunne gjort liksom." sa du og så ned på hendene dine. " Glad du føler deg bedere ihvertfall. Og ikke bekymre deg DN. Jeg passer på deg" sa Justin og la hånden sin oppå din. Du smilte og det ble en liten stillhet. Ikke en klein stillhet, men en rolig. " Takk Justin." sa du etter en stund. HAn så rart på deg. " HVrofor?" sa han rart. " For at du fant meg" sa du og smilte. " Du DN. Ikke engang tenk sånn. Jeg hadde ikke bare latt deg gå! Jeg mener, du betyr så mye for meg nå og hvsi jeg hadde latt deg gå hadde jeg aldri tilgitt meg selv. Og jeg måtte finne deg!" sa han fort. Du så på han og dere hadde øyenkontakt før Justin åpnet munnen igjen. " DN. Vi må snakke." " Om hva?" sa du fort. " om oss." svarte han mens han gned tommelen på hånden din. " Justin, jeg liker deg kjempe godt. Det skal du vite. men-" " det er ALLTID et men." sa han fort. " Justin. Du er en superstjerne, jeg er ikke noe spesielt." sa du og så ned på hendene dine igjen. " Der tar du feil! Du er spesiell DN!" sa han og satte seg nærmere deg. Du smilte til han. " DN. Du gir meg en følelse jeg aldri har hatt før, og det er herlig. Jeg har en trang til å kalle deg for jenta mi. Jeg vil være gutten din! DEn som passer på deg når du er syk, den som elsker deg. DN, kan vi ikke gi det en sjanse?" sa han og tok hånden under haken din. Det tok lang tid før du smilte og sa;" Okei" JUstin sitt glis var digert og han kysset deg ømt og lenge på leppene. Når dere slapp kysset tok han beina dine over lårene hans sånn at dee så på hevrandre. " Jenta mi!" sa han glad mens han kysset deg på kinnet.


" gutten min" sa du og la hendene dine bak nakken hans. Justin gliste stort og kysset deg fort på leppene igjen. " jeg er sliten" mumlet du etter en stund. " klokken er jo 11 på kvelden dasåå" sa han og lo litt. Du uffet deg før du la hodet ditt ned i fanget hans. " kan jeg sove med deg i natt?" hvisket han inn i øret ditt. " haha! jo" sa du og kysset han på kinnet. " yes!" sa han og spratt opp." må bare ordne meg, kveldstell! også må jeg si det til Chaz!" fortsatte han mens han småløp ut døra. Du satt glisende igjen før du gikk på badet ditt og pusset tennene og tok på deg en stoooor t-skjorte. Du kom ut av badet og JUstin kom inn døra rett etterpå. Du la deg ned i senga og Justin la seg fort ved siden av deg. Det ble litt kyssing og klining før du la hodet ditt på brystet hans og han tok hendene rundt deg og dere begge sovnet." DN!!!!!" ....

 

 

mer? :) 

Facebook siden til bloggen!  

 

2 kommentarer

Line

04.nov.2011 kl.19:32

mereeeeeeeeeee ! :D

ida :)

04.nov.2011 kl.19:36

meer<3

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits