Historie (3) del 34

Hodet ditt verket, trolig pga det slaget du fikk når de kastet deg inn i bilen. Det var faktisk ikke så hardt inni. De hadde lagt et tynt teppe på gulvet, sånn at det ikke ble så kaldt! Du ble slengt inni veggen og du hørte dørene bel slengt igjen. Du ventet og ventet på at de skulle åpne, men alt du hørte var noen som tråkket på gassen i en annen bil og kjørte av gårde.

--

Du stivent helt. Tanken på at du var helt alene i en bil og at du var alene fikk deg til å bli sint, irritert, redd og lei deg. Du brast ut i gråt. Den eneste du ville ha ved din side nå var Justin. Han hadde holdt rundt deg, kysset deg i pannen og sagt mange søte ord til deg. Tanken fikk deg til å gråte mer. Du slo hodet inntil veggen og svimte av før du visste ordet av det.

 

Justin's synsvinkel

" Mamma!! Kom igjen! Få opp farta!!" Jeg var stresset mens jeg løp bort til bilen. Noen hadde ringt fra politiet i Houston og sagt at de hadde sett bilen DN var i. " MAMMMAA!" Ropte jeg igjen. Jeg satte meg inn i bilen som kenny hadde leid og kenny startet bilen. " KOMMER NÅ!" ropte mamma tilbake. Hun løp ut fra den ene bussen med alfredo etter seg. Vi tok ikke med oss fler, men ihvertfall de! De hoppet inn bak i bilen og vi kjørte til politistasjonen. 

" Justin Bieber. Dere ringte om den hvite varebilen." sa jeg fort når jeg kom inn. " Åja, her er det et bildet. Er det denne bilen du mente?" spurte en politimann med skiltet Jack på seg. " Ja! det er den!" sa jeg litt glad. " Flott! Alt vi nå vet er at den kjørte inn i sør-skogen. Ligger kanskje 20 minutter herfra, noe mer vet ikke vi. Men vi blir med dere. Bieber, du kan sitte på med oss, siden vi kjører fortere og jeg anntar du vil se kjæresten din først?" sa Jack. Jeg smitle når han sa kjæreste. " ja okei. Kan vi dra nå?" sa jeg litt utolmodig. " Jaja, kom igjen!" 

 

Tilbake til deg

En smerte var det første som traff deg nr du åpnet øynene. Du så ingenting og du fikk vondt i hodet av det. Spist hadde du ikke gjort siden igår og du var sikker på at du så ut som en gris. Du reiste deg opp og en smerte traff deg i beinet. Såklart! Du hadde glemt at de hadde slått deg der også. Med hammer og de hadde bundet deg i ettertid. hendene dine var også bundet, ikke bak ryggen, heldigvis. Du hørte mange rare lyder utenfra og du emrket en redsel komme. En bil stoppet utenfor og mange lyder kom. Var de tilbake? " det er den.. men hvor er de?" hørte du en stemme sa. " kanskje hun er baki" mumlet en annen. Skrittene kom nærmere og noen prøvde å få opp døra. " denne er godt låst" sa en ganske sakte. " DN?" hørte du den savnede stemmen til Justin si. Du åpnet munnen, men du var så uttørket av alt så du fikk ikke ut noe, og de hadde i tilegg teipet deg over munnen. Du smalt hodet inntil veggen, vondt ja, men du måtte. " DN! " sa Justin glad. " okei, vi åpner på 3! 1-2-3!" og idet han så tre ble døra revet ut og Justin kom løpende inn til deg. Han fikk sjokk når han så deg men han løsnet knutene du hadde. Du reiv selv løs tepien og kastet deg over Justin. " herregud. jentami" sa han snufsende mens han strøk deg på ryggen. Tårene dine rant og du klarte nesten ikke å si noe. Justin trakk deg ut igjen og dro deg inntil leppene hans. Han kysset deg ømt og lenge og tar han trakk seg bort smilte han stort til deg. " jeg har vært så redd" sa han fort. Du så ned i bakken, men Justin dro deg med inn for enda en klem. 

2 kommentarer

ida :)

03.nov.2011 kl.16:15

mer<3

Helene<3

03.nov.2011 kl.16:36

MEER!!!

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits