Historie (3) del 33

" Vær sikker på det. Jeg må nok ringe søsteren min, altså moren hennes for å forklare dette. Justin? Kan du ringe Whitney? Bestevennen hennes? Mobilen hennes ligger på rommet. Du må forklare saken for henne. okei?" sa Scooter. " Okei." svarte jeg. 

--

Jeg gikk subbende bort til rommet hennes. Jeg åpnet sakte opp døra og gikk inn. Tårene kom da også, men jeg ville være sterk. Kofferten hennes lå der, med alle de fine klærne hennes. Jeg satte meg ned på sengen og strakk meg fram til mobilen hennes. Jeg ringte til Whitney of fikk rask svar. " DN!!! " sa hun glad i andre enden. " sorry.. mend et er Justin" sa jeg trist. " Justin? Åh, Justin Bieber? hei!" sa hun fortsatt glad. " Hei" mumlet jeg. " Hva har skjedd? Har noe skjedd med DN?" sa hun, tydelig ble hun ganske stresset. " ja.. uhm.. Hun er borte." " BORTE? " " Ja, hun ble kidnappet.. de banket meg og før jeg visste ordet av det var hun kastet inn i en bil. " sa jeg gråtende. " å herregud" sa hun sjokkert. Jeg hørte hun gråt i bakrunnen. " Hva skal dere gjøre?" spurte hun litt redd. " Jeg gjør alt for å finne henne, vil de ha penger. Får de penger, bare jeg får tilbake DN." sa jeg bestemt. " aw. Du bryr deg virkelig om henne. Herregud, jeg er sjokkert. " sa hun. Jeg fikk et lite smil på munnen men det forsvant raskt. " Gjør hva du må Justin. Håper du finner henne snart, hvis ikke så kommer jeg. " " Okei, du måtte bare få vite det. Men vi snakkes." sa jeg og la på. 

Tilabake til deg

Du var nesten helt sikker på at du hadde fått hundervis av blåmerker etter all den humpingen. Du visste ikke hvor du var. Ingen av guttene hadde snakket til deg men noen av de hadde blitt slippet av på veien, siden de var redde. Det var helt mørkt, ingenting å se. Det eneste du så var en liten prikk i veggen, sikkert en liten åpning. Selvfølgelig hadde du prøvd å sove, men uten nytte. Guttene hadde bråkt hele tiden, med en gang du sovnet lo de høyt. Irriterende? Ja. Men hva forventet du da? At kidnappere skal være snille? De er jo ikke barnepiker heller da. Du var fortsatt redd, du ville fortsatt ligge inntil Justin. I armkroken hans, se på film og bare snakke. Men hvor var du? I en varebil, gud vet hvor du var egentlig. Hodet ditt verket, trolig pga det slaget du fikk når de kastet deg inn i bilen. Det var faktisk ikke så hardt inni. De hadde lagt et tynt teppe på gulvet, sånn at det ikke ble så kaldt! Du ble slengt inni veggen og du hørte dørene bel slengt igjen. Du ventet og ventet på at de skulle åpne, men alt du hørte var noen som tråkket på gassen i en annen bil og kjørte av gårde... 

5 kommentarer

Line

02.nov.2011 kl.15:09

mereee ! :D

Kjempe spennende!

Ingvild :)

02.nov.2011 kl.16:21

Meer!! <33

Syykt spennende!! :))<3

Lise

02.nov.2011 kl.17:22

kan du legge alle delene på historie 2? <3 du lovet å gjøre det i helgen for 2-3 uker siden...

ida :)

02.nov.2011 kl.17:56

mer<3

Helene<3

02.nov.2011 kl.18:40

meer!!!<3<3 syykt bra!

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits