Historie (3) del 32

Tårene rant som en foss da jeg kjente en hnd på skulderen min. " Vi skal finne henne" sa Chaz med en hes stemme. Hva skal jeg si til de andre? Det ble for mye for meg. Men en ting var sikkert, jeg skulle finne henne. Uansett hvor lang tid det tar.

--

Tilbake til deg

" Det går bra DN. Det går bra. Går bra... Faen da! Det går ikke bra!" ropte du ut i frustrasjon da tårene begynte å strømme nedover de røde kinnene dine. Du hadde kjempet i mot dem, men de slo til deg flere ganger i ansiktet og hvor var du nå? I en varebil, uvitende om hvor du skulle eller hva du ville med deg. Du savnet Jsutin allerede, den trygge armkroken hans og den søte stemmen hans som fikk deg til å slappe av. Nå var du bare anspent og redd. Stemmene dems skjærte gjennom øret ditt og latteren dems etetr de hadde fortalt en "Bieber" joke var sårende. Justin betydde faktisk ganske mye for deg. Du ville glemme det han hadde gjort, starte på nytt. Men, nå var du redd. Redd for å ikke ha sjansen til å møte han igjen. Du var redd for at de kanskje kom til å gjøre the Michael gjorde mot deg. Du var redd for.. døden.
Justin's synsvinkel

" Justin! Hva har skjedd?!?" Ropte mamma stresset når jeg tok mitt første skritt inn i bussen dems. Chaz kom like trist etter meg og de andre skjønte ingenting. Tårene mine rant fortsatt og jeg visste ikke hva jeg skulle starte med å si. " Hvor er DN?" sa Scooter litt redd. Såklart, han var tross alt onkelen hennes. " det var det vi skulle fortelle dere.." sa Chaz hest. Jeg gråt enda mer og mamma kom ved siden av meg og satte seg ned. " Kan noen si hvor DN er?" sa Alfredo. Jeg hørte at han også var redd, han hadde jo også blitt ganske god venn med DN. " hun.. hun.." startet jeg med jeg gråt bare enda mer. Chaz klappet meg på sulderen og startet å snakke. " Hun ble kidnappet. Justin gjorde alt for å stoppe de, men de banket han opp. Derfor blåmerkene. Jeg hjalp Justin opp, og da hørte vi DN skrike og før vi rakk å reagere ble hun kastet inn i en hvit varebil." sa han med en skjelvende stemme. " Å herregud.." hvisket mamma sjokkert. Jeg tok hodet i hendene og gråt masse. Jeg hørte andre folk hulke og snufse litt og det endte opp med at alle gråt. 

" Hva skal vi gjøre da?" sa Alfredo etter en stund. " Vi skal finne henne" sa jeg bestemt. " Selvfølgelig Justin, men hvorda skal vi starte? Hun kan vare hvor som helst!" sa mamma. " jeg vet.." mumlet jeg trist. " Slapp av Justin, vi skal finne henne. " Vær sikker på det. Jeg må nok ringe søsteren min, altså moren hennes for å forklare dette. Justin? Kan du ringe Whitney? Bestevennen hennes? Mobilen hennes ligger på rommet. Du må forklare saken for henne. okei?" sa Scooter. " Okei." svarte jeg. 

 


5 kommentarer

solveig

01.nov.2011 kl.22:09

driiiiiittttttt bra!!!!

Ingvild :)

01.nov.2011 kl.22:29

Omgash!! :O Meer!!<33

ida :)

01.nov.2011 kl.22:52

mer :O <33

Line

02.nov.2011 kl.08:15

meereeee ! :D

ina <3

02.nov.2011 kl.13:09

Meeeeeeeer! <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits