Historie (3) del 31

Dere løp alt dere kunne ut av butikken, selvfølegelig hadde Chaz fortsatt handlekurven med seg. Justin hadde ut av ingensteder kommet til dere han og. " Hva faen skjedde?" sa han fort. Du pekte på Chaz og det så ut til at Justin skjønte det. " HEY.. 

-----

dere snudde dere fort tilbake for å se hvem som ropte. faen.. tenkte du. Du hatet fylliker, spesielt når de var på din alder. Det var en gjeng på kanskje 12 stk. Justin dro deg litt til siden sånn at han sto litt foran deg. " hva vil dere?" sa Chaz kaldt. " wow. Ro ned mann! Vi vil bare ha jenta.." sa en av dem. Ekkel fyr, ganske høy, vlondt hår og dype blå øyne. " aldri" sa Justin surt. " neimen, er det ikke Justin Bever!" sa plutselig en gutt med svart hår, i forhold til ahn andre var han ganske lav. Alle de andre guttene lo og du merket du ble litt redd. " Bare gi oss jenta, da stikker vi." sa den samme gutten. ( han med blondt hår) " Du hørte hva han sa Bever" " bare gjør som vi sier" " Hvis ikke banker vi dritten ut av dere alle sammen, kanskje til og med vi går litt lenger." Du merket det stakk i deg, du ville ikke at Justin og de skulle lide så du slapp deg litt fra grepet hans mens du rygget litt unna. " DN. Kom hit" mumelt justin. " jeg vil ikke at d skal bli skadet." svarte du han med en ganske så trist tone. " men jeg vil ikke at du skal bli skadet, kom" " Du kommer aldri til å høre, du eller?" sa gutten med blondt hår mens han gikk mot Justin. " Nei" sa han kaldt og så på gutten. " TA tar vi det på den harde måten.." sa han og knyttet sammen nevene. " JUSTIN!" Ropte du redd når han slo til Justin i magen. Chaz løp til Justin og hjalp han mens du sto og gråt. Du var på vei mot Justin da noen tok tak i armen din og akstet deg på skulderen. " JUSTIIN!" skrek du alt du kunne. Du så på Justin en siste gang før alle guttene kom mot eg igjen og kastet deg inn i en hvit gammel varebil.

Justins synvinkel

" JUSTIN!!" Hørte jeg DN rope når guttene gikk fra meg. Jeg reiste meg fort opp i smerter. Der og da, ville jeg abre dø. DN ble faen kastet inn i en bil! Hva skal jeg gjøre?!?!? Jeg begynte å løpe etter bilen, men det var for sent. Bilen var borte. Jeg falt ned på bakken mens tårene rant. Drømmejenta mi, min elskbare DN ble bortfort. Og jeg klarte ikke å stoppe det. Tårene rant som en foss da jeg kjente en hnd på skulderen min. " Vi skal finne henne" sa Chaz med en hes stemme. Hva skal jeg si til de andre? Det ble for mye for meg. Men en ting var sikkert, jeg skulle finne henne. Uansett hvor lang tid det tar.

 

 

mer? 

5 kommentarer

Line

01.nov.2011 kl.19:46

mereee :D

Helene<3

01.nov.2011 kl.19:57

drit bra! meer!<3

Ingvild :)

01.nov.2011 kl.20:25

:O Meer!! :))<3

ida :)

01.nov.2011 kl.21:16

mer<3

ina <3

01.nov.2011 kl.21:39

Meeeeeer, men serr, du har ikke skrivd på lenge og vi får EN del :L Jeg vill gjerne ha sååååå mye mer! <3

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits