Historie (3) del 29

" Greit for meg!" sa du. " OKei, vi drar bare vi 3, orker ikke å ha med noen flere." sa Chaz mens han la fra seg kontrollen. " greit" sa du og Justin ikor. 

--
" håper virkelig ikke du er pyse Dn.." sa Chaz når dere hadde kommet inn inngangen til tivoliet. " ikke bekymr deg Chaz.. jeg er ikke det" sa du og smilte mens du så utover den store plassen med skyhøye og digre karuseller. "Såå. Skal vi starte?" sa Justin fort. Dere nikket samtidig og dere gikk mot en ber-og-dalbane. " Det er to og to, jeg nekter å sitte alene" sa du fort. " slapp av, jeg kan sitte med deg" sa Justin og blunket førtende til deg. Du bare smilte søtt tilbake og dere satt dere. " Ikke skrik så mye da DN!" sa Chaz som satt alene bak dere. " I won't! " sa du og lo. Justin bare ristet på hodet når han så Chaz, tro det eller ei, men Chaz hadde faktisk tatt med seg sjokolade. I en karusell! Hvor dum går det an å bli? Du himlet med øynene og fniste litt mens noen arbeidere festet dere. Du var litt stresset når vognen begynte å kjøre og du visste ikke hvor du skulle ha hendene dine. Du al dem først på fanget, så på siden og så på fanget igjen, helt til Justin tok tak i hånden din og gned tommelen sin på hånden din. Du smilte til han og han smilte tilbake. " Jus- ÆÆÆÆÆÆÆÆH" Dere begynte å kjøre sykt fort nedover og brotove rog i en lup, du bare lo men du hørte noen som skrek så utrolig mye. Du snudde deg og så Chaz som gråt og skrek mens han fortsatt spiste sjokoladen. Du poket Justin armen og hintet han til å se på Chaz, han lo mens han fortsatt holdt hånden din. " Smiiil" sa Justin mens han kysset deg på kinnet, du bare lo helt til du skjønte at det var kamera! " fail.." mumlet du. 
" å herre" sa du når du så på bildet av deg og Justin. " det var fint da!" sa Justin og smilte. " nei, ser ut som en gris" mumlet du. " Jeg vil ha det, synets det var fint" sa han fort. " neeei, det er stygt av meg." sa du litt høyere. " DN! Slutt! Du er vakker uansett!" sa han bestemt. Du dro opp skuldrene og gikk bort til Chaz som satt på en benk. " Du skulle sett de pysene som skrek av den greia der.. den var ikke skummel engang" sa chaz. " Chaz.. vi hørte deg. Trenger ikk eå skjule det!" sa du og klappet han på skulderen. " Hva?" sa han som om han ikke visste hav du mente. " Du vet hva jeg mener!" sa du og lo. Justin hadde også kommet og dere bestemte der for å ta flere karuseller. 
" DEn skal jeg vinne til deg!" sa Justin og pekte på en stor bamse. " good luck" sa Chaz og lo. "aw"sa du og smilte søtt til Justin. Dere gikk bort til mannen i boden. " Hey, jeg vil prøve!" sa Justin. Det var sånn basketball ting, sikkert umulig. " Okei, 3 forsøk" sa han og trykket på en knapp. Justin tok tak i en ball og gjorde seg klar. " hey du sa ikke noe om de bevegde seg!" sa Justin litt irritert. " vel.. du spurte ikke! Kom igjen, har ikke hele dagen heller.." sa han surt tilbake. Justin så surt på han men gjorde seg klar. " woho!!!" sa Jsutin glad, han traff ihvertfall første gang! " YEAH!" sa han når han traff andre. " Hvis jeg vinner den til deg.. så skal du gi meg et kyss, okei?" sa han og smilte førtende til deg. Du tenkte deg litt om. Et kyss kan vel ikke skade? " Greit" sa du fort. Du snudde deg og så på en gjeng med ungdommer som køddet før du hørte enda et gledes hyl. Justinhadde truffet sistegang også. " Her"sa han og ga deg den store bamsen. " Takk" sa du og smilte. " vi hadde en avtale, kom igjeeen" sa justin og kom nærmere deg. Du bare lo før du bøyde deg mor han og kysset han ømt. Du slapp kysset og smilte til Justin som smilte fra øre til øre. 

( deg og justin)
Mer? :))
Klarte ikke å vente! Gøy og skrive litt, kommer kanskje en del til diag hvis jeg får en del kommentarer! :) 
Deilig å være tilbake! 

3 kommentarer

Sandra <3

31.okt.2011 kl.16:35

Fin blogg! <3 Mer! :))

Ingvild :)

31.okt.2011 kl.16:43

Meer!! :)<3

Line

31.okt.2011 kl.16:53

mere :D

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits