Historie (3) del 27

" Jeg vet at det jeg gjorde var galt, ovenfor både deg og Selena. Men jeg lover deg DN. Første gangen du kysset meg, jeg har aldri følt noe sånn før, ikke med selena, ikke emd caitlin. INGEN. Du er virkelig spesiell. Første gang jeg så deg, ble jeg helt paff, du er så nydelig, det skulle ikke vært lov! Jeg hadde tenkt til å slå opp med Selena, men jeg var vel bare redd og en skikkelig pyse. Jeg tenkte ikke, jeg.." sa han før han begynte å gråte. Du tok hånden din på han sin mens du strøk den forsiktig. Justin snufset før han så på deg igjen. " DEt var deg jeg ville ha, det er deg jeg liker. Jeg skjønner ikke hvordan jeg kunne gjøre det mot noen av dere.." sa han snufsende. Skulle du tro på han? " Justin.. jeg-

--

- jeg trenger tid. Tid til å tenke. Det du gjorde var galt Justin, jeg ble faktisk såret.." sa du rolig. " Jeg skjønner deg. Unnskyld, unnskyld, unnskyld. Jeg vet ikke hva som gikk av meg.." sa han mens tårene rant endover kinnet hans. Han reiste seg rolig opp og va på vei ut da du stoppet han. Han så spørrende på deg, men du bare gikk til han og klemte han. Han tok armene sine rundt deg og sånn ble dere stående en god stund. 


Justin hadde gått, klokken hadde slått 3 på natten men du fikk ikke sove. Du tenket på alt mulig egentlig, på hva du skulle si til Justin, om du skulle tilgi han eller ikke, hva du skal gjøre med Selena. Alle disse tankene svirret rundt i hodet ditt mens du gjorde alt for å sove. " ååh.. jeg gir opp" sa du surt mens du dro av deg dynen, tok på deg en hettegenser og shorts mens du gikk på stua. Du fikk deg et lite sjokk når du så Justin sitte der. " Hei, fikk ikke du heler sove?" spurte han. " hei, neei" sa du og satte deg ned i sofaen. " hvorfor ikke?" spurte Justin mens han satte seg ved siden av deg. " tenkte vel litt for mye" sa du stille.  " åja.." sa han like stille tilbake. " DN?" sa han rolig. " Ja?" sa du og så på han. " plis ikke klikk.." sa han. " hvorf-" startet du men du ble stoppet av Justin sine lepper som plantet seg på dine. Av en rar grunn trakk du deg ikke unna, du likte det. Sommerfuglene fløy vilt rundt i magen din når Justin stakk tungen sin inn i munnen din. Den følelsen du hadde nå, vard en ebste du hadde følt, forelskelse. Justin trakk seg rolig unna deg mens han smilte et skjevt smil. " wow" var alt du fikk ut. " ja.. wow" sa Justin og lo sin søtr latter. " Justin, jeg trenger tid, tid til å tenke. Ikke tenk feil om meg. Slapp av, jeg liker deg også fortsatt.. Men som du vet, jeg likte ikke det du gjorde. Jeg må tenke.." sa du rolig mens du reiste deg. " ja, okei" sa justin og smilte. Du gikk rolig tilbake til rommet ditt og la deg ned i sengen. Utrolig nok sovnet du ganske fort, det vriket som om et kyss fra Justin var det som skulle til. 

 

mer? 

3 kommentarer

Line

22.okt.2011 kl.17:51

mereee!!

Lise

22.okt.2011 kl.20:41

ærlig, kan dere poste ut alle delene fra historie 2 del 11 og oppover?

jeg klarer ikke å vente lenger.. <3

Ingvild :)

22.okt.2011 kl.21:24

Meer! :) <3

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits