Historie (3) del 26

 "Det er ikke derfor Chaz.." sa Justin snufsende. " Hva er det da?" sa Chaz. " DN overser meg, huns ankker ikke med meg. Jeg LIKER henne Chaz. Jeg har fått skikkelige følelser for henne! " sa Justin på gråten. Du stivnet helt. LIkte Justin deg, virkelig? Du trodde alt var kødd, bare for å få seg noe mens han var borte fra Selena.. " Justin, du har kommet opp i dette selv. Det var du som jugde, det var DU som var utro. Du må tenke deg om før du sårer 2 jenter sitt hjerte.." sa Chaz før han kom ut til deg igjen. Han ga deg et skjevt smil før han satte seg ved siden av deg.
--
" du hørte alt, gjorde du ikke?" sa Chaz. Du nikket rolig mens du så på bordet som var foran dere. " Han liker deg virkelig-" startethan. " Chaz! HVORFOR skal jeg bry meg? Han var utro mot selena! Og han jugde til meg, jeg kan ikke bare tilgi han nå!" sa du surt. " nei.. jeg skjønner. Men han liker deg virkelig DN." sa han litt nervøst. " JEG bryr meg IKKE." sa du. " GREIT" sa han høyt. Du skvatt litt og så rart på Chaz. " sorry, men du hørte ikke hva jeg sa.." sa han. Du så fort tilbake på tvn igjen mens du tenkte gjennom hvadu skulle velge, om du skulle tilgi Justin i fremtiden eller i det hele tatt orke å se han igjen. Du var jo fortsatt forelsket i han! Ingen kan bestemme over følelser. " jeg legger meg jeg.." sa du trist mens du reiste deg opp. Du gikk sakte bort til rommet ditt da du kjente noen dra deg i armen. Du dro opp hodetd itt og så inn i de nydelige øynene til Justin. " gå vekk" sa du litt surt. " DN, værsåsnill.. la meg forklare!" sa han. " Nei! Du har gjort nok!" sa du og prøvde å vri deg ut ab grepet hans, men han holdt hardt. " DN, plis. La meg i det minste si hva jeg føler.." sa han. " NEI" ropte du og gjorde alt for p komme ut av grepet, men neida.. " DN! HØR PÅ MEG!" sa han sint. Du skvatt og så på han. Du svarte ikke, som et tegn som okei. Han dro deg forsiktig inn på rommet ditt mens han lukket døren. " Jeg vet at det jeg gjorde var galt, ovenfor både deg og Selena. Men jeg lover deg DN. Første gangen du kysset meg, jeg har aldri følt noe sånn før, ikke med selena, ikke emd caitlin. INGEN. Du er virkelig spesiell. Første gang jeg så deg, ble jeg helt paff, du er så nydelig, det skulle ikke vært lov! Jeg hadde tenkt til å slå opp med Selena, men jeg var vel bare redd og en skikkelig pyse. Jeg tenkte ikke, jeg.." sa han før han begynte å gråte. Du tok hånden din på han sin mens du strøk den forsiktig. Justin snufset før han så på deg igjen. " DEt var deg jeg ville ha, det er deg jeg liker. Jeg skjønner ikke hvordan jeg kunne gjøre det mot noen av dere.." sa han snufsende. Skulle du tro på han? " Justin.. jeg-
mer? :) 

7 kommentarer

lene

21.okt.2011 kl.17:33

meree :D

Marthe<33

21.okt.2011 kl.19:22

MEREEEEE I MASSEVIS! <3

ida :)

21.okt.2011 kl.20:37

mer<3

Lise

21.okt.2011 kl.21:33

Du.. jeg lurte på om du kunne sende meg linken til historie 2.. fordi jeg får ikke lest hele historien.. fordi det er MANGE deler som jeg ikke finner :) si ifra hvis du har gjort det www.facebook.com/lisekim :)

Ingvild :)

21.okt.2011 kl.23:52

Meer!! Stakar!! åå så spennende, elsker denne historien her den er såå braa! :) <3

Helene<3

22.okt.2011 kl.07:53

meeeer!!!!<3

ina <3

22.okt.2011 kl.11:52

Mereeeee! <3<3<3<33<<3<3<33<33333

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits