Historie (3) del 23

" Ja, okei, snakkes senere gullet. Elsker deg!" sa Justin før han la på. Han reiste seg og du klarte ikke å reagere engang før han kom ut. Han så på deg, sjokkert. Du så på han med et blikk som kunne drepe. " JEG HATER DEG!" Ropte du til han mens du gikk på rommet ditt og låste døra. Du braste ut i gråt mens du skled ned veggen.

--

Justin's synsvinkel

Shit, NÅ har jeg rotet det til. Jeg hørte DN sin gråt lang vei mens jeg gikk mot stuen. " HVA ER DET MED DEG JUSTIN?!?" Ropte Chaz surt. " Inegnting?" sa jeg. " nei, du bare knuser et hjerte og later som ingenting? Fyfaen Justin!" sa han surt og reiste seg. " Stakkars DN! eier du ikke et hjerte eller?" fortsatte han. " men-" sa jeg. " OG HVA MED SELENA? Hva gjør du om hun finner det ut?" sa han. Jeg tenkte meg litt om, åpnet munnen men lukket den fort igjen. Jeg visste ikke hav jeg skulle gjøre, hva jeg skulle si. Til noen av dem. Hva er galt med meg?!? Tenkte ejg fort før jeg kjente en tåre renne nedover kinnet mitt. Jeg så opp på CHaz som ristet på hdoet og gikk mot rommet til DN. 

 

TILBAKE TIL DEG

Du var knust, tårene rant og du hadde en trang til å slå deg selv. Du hørte neon banke på og en rolig stemme snakke. Chaz, tenkte du. Du åpnet døren forsiktig og garvde hodet ned i hendene dine mens Chaz kom inn i rommet. " Jeg vet, han er en dust" sa han og strøk deg på ryggen. " HAN TOK FAEN MEG JOMFRUDOMMEN MIN?!!? OGS VAR ALT BARE FORDI HAN SAVNET SELENA? JEG VAR FAEN BARE RESERVE!!" Skrek du ut før du gråt igjen. Du fikk en liten ide, en ond en. " payback time" mumlet du imellom tårene dine. 

 

LITEN del, orket ikke mer, utrolig sliten idag! 

 

mer?

6 kommentarer

Helene<3

17.okt.2011 kl.21:47

DIRT BRA!!!!! meeer<3<3 digger historien!:D:D

ida :)

17.okt.2011 kl.22:19

meer<3

ingivld :)

17.okt.2011 kl.22:33

Digger denne historien bare mer og mer!! Meer! <3

Alina

17.okt.2011 kl.22:46

Meeeer <3 jeg litter å gråter. meeeeer meeer

Line

18.okt.2011 kl.14:03

mer

Alina

19.okt.2011 kl.19:03

Meer historie :D

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits