Historie (3) del 21

Du merket leppene til Justin på dine og du tok hendene dine rundt nakken hans. Han hadde hendene sine på rompa di og han strøk den forsiktig. " digg rompe" sa han og kysset deg på kinnet. Du lo og dro på deg shortsen. Det var ikke klein stemning i det hele tatt, noe som var utrolig deilig. Var det dumt av deg? Å ha det så tidlig? Justin og du kledde på dere ferdig og gikk ut til Chaz. Chaz så på deg og smilte en bekymringsfult smil, før han så på Justin og ristet på hodet. Chaz reiste seg, og dro med seg Justin inn på rommet dems. 

--
Justin's synsvinkel
Chaz slang meg ned på sengen min mens han lukekt igjen døra. " HVA HAR SKJEDD MED DEG?" Ropte han surt. Jeg så spørrende på han. " Ikke lat som du ikke vet hva jeg mener! Du er utro, du gir DN falske forhåpninger og arghh.." sa han surt. Jeg så ned i bakken, jeg merket skyldfølelsen komme. Ja jeg hadde dårlig samvittighet. Jeg hadde tross alt vært utro mot Selena, jeg ahdde tatt jomfrudommen til DN selvom jeg er sammen med Selena, jeg juger for begge to. " Jeg håper du skammer deg." sa Chaz surt. " ikke lag så big deal ut av det a" sa jeg og la meg bak i sengen. " Seriøst Justin? Hvor lavt skal du synke? Skjerp deg! Hva sier du om jeg sier det til Selena? Eller DN?" sa Chaz. " Nei seriøst, ikke gjør det. Plis, ikke. " sa jeg bedene mens jeg løftet påå overkroppen. " Hold deg til en ihvertfall! Og veg klokt." sa han før han gikk ut. Jeg satt igjen på rommet mitt, helt alene med hundrevis av tanker og spørsmål i hodet mitt. Hvem skal jeg velge? Tilbake til deg
 Chaz kom ut igjen med det samme sinte utrykket som istad. " Chaz, hva er det?" sa du fort. " Jeg tror nesten du må spørre Justin. For ditt eget beste DN. Hold deg unna han." sa han rolig. " Hva? Nei? Chaz, jeg liker han!" sa du litt irritert. " Det var det jeg visste." sa han. " Hva da?" sprte du forvirret. " Kjærlighet gjør en blind." sa han. " Hva er det med deg? Chaz, jeg liker han. Du bør være glad på mine vegne!" sa du surt. " Takk meg senere, okei? Jeg sier det bare for ditt eget beste. " sa han. Du sukket før du snudde deg mot TVn igjen og så på Teen Mom. 
Mer? :) Hva syntes dere så langt? 

3 kommentarer

Ingvild :)

16.okt.2011 kl.21:24

Meer! :) <3 Synes historien er kjempe bra!! Digger den!

ida :)

16.okt.2011 kl.22:57

mer<3

Helene<3

17.okt.2011 kl.16:41

meeeer!<3<3 drit bra! digger historier!<3

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits