Historie (3) del 19

" Men jeg liker DN" sa jeg fort. " Hvorfor er du sammen med Sel da? Fordi hun er en kjendis og ikke DN? Justin, jeg trodde faktisk du var bedere enn dette her." aldri hadde jeg settChaz så seriøs og sur som nå. Han hadde faktisk litt rett, men jeg valgte å ikke svare. " Netopp, pass på at du ikke knuser DN da. Da er et ikke sikkert jeg tilgir deg, hun er faktisk en av mine bestevenner. " sa han før han gikk ut igjen. Hva skal jeg gjøre? Hva skal jeg gjøre? 

--

FORTSATT Justin's synsvinkel

Jeg skal bare late som ingenting, og hvis jeg får skikkelige følelser for DN, slår jeg opp med sel. Ja, det skal jeg gjøre. Men hva skal jeg gjøre med Chaz? Han kommer til å klikke på meg. Og hvis media finner det ut, blir jeg stemplet som player. Komplisert liv.

TILBAKE TIL DEG

" Hva snakket dere om?" spurte du Chaz som satte seg evd siden av deg. Du så at han var utrolig sur, men han presset fram en smil. " ikke noe spesielt" sa han fort. " Hvis noe skjer, eller noen sårer deg. Si det til meg og jeg banker dritten ut av dem, okei? Du er bestevennen min." sa han og ag deg en klem. " Hvem skal liksom såre meg?" sa du og lo litt. Han bare løftet opp skuldrene og festet blikket mot tvn igjen. Du så lii rart på han før du bestemte deg for å gå på rommet ditt. Du reiste deg opp, og gikk bortover den lille gangen. " DN? " hørte du Justin si. Du smilte litt før du stakk hodet inn døra hans og så litt rart på han. " skal vi se på film?" spurte han søtt. " Haha, okei" sa du fort. 

 

 

mer? liten del vetd et.. har ikke motivasjon

2 kommentarer

ida :)

16.okt.2011 kl.17:01

mer <3

Ingvild :)

16.okt.2011 kl.19:09

Meer!! <3 Synes bare denne historien er såå bra! :) <3

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits