Historie (3) del 18

" Åh.. okei" sa hun litt lavt. Tenk om hun ikke liker meg tilbake? Justin, du er så dum. Nå må jeg si noe, pinlig stillhet. " ehm.. ville bare du skulle vite det" sa jeg fort. Hun smilte bare til meg og reiste seg opp før hun ga meg en klem. " jeg liker deg også" hvisket hun i øret mitt. Hva? Liker hun meg også? YES!! Jeg smilte stort, kysset henne på kinent før hun slapp klemmen og gikk ut. Jeg satt meg på sengen med et stort smil. 

--

TILBAKE TIL DEG

Liker Justin meg? Hvor lenge har ahn likt meg? VAr en av tankene som surret rundt i hodet ditt mens du satte deg i sofaen ved siden av Chaz. " Du, det smilet der .. avslører deg. Hva har skjedd?" sa han og la fra seg kontrollen. " Hæ?"sa du, fortsatt smilende. " Kom igjen! Hva sa han til deg?" sa han fort. " ehm.. han sa.. at ahn likermeg" sa du og smilte søtt til Chaz. " søtt" sa han og  smilte tilbake. " også sa han at han hadde slått opp med Sel.."sa du fort. Han så på deg med store øyne før han reiste seg opp og smilte. " vent litt" sa han fort. 
Justin's synsvinkel

Jeg satt og smilte for meg selv mens jeg tenkte gjennom hva jeg skulle gjøre hvis enten sel eller DN finner det ut, da Chaz rev opp døra og lukket den fort. " Hva faen er galt med deg?" sa han fort. Jeg så på han, som et spørsmålstegn. " Du vet godt hva jeg mener! Du kan ikke juge til DN, eller til Sel , det vet både du og jeg! Hva driver du med bro?" sa han. Åh, hun har sagtd et altså.. " ehm.. jeg vet ikke. Men jeg liekr bare DN så godt også-" startet jeg men Chaz avbrøt meg ganske fort. " HVis DN finner dette her ut, så kommer ikke hun til å like deg ihvertfall! Og NÅR har d tenkt til å slå opp med Sel?"sa han litt surt. " uhm.." sa jeg. " det avr det jeg visste. Justin, hold deg til en jente, ellers så får du jo det rykte på deg. " sa Chaz. " Men jeg liker DN" sa jeg fort. " Hvorfor er du sammen med Sel da? Fordi hun er en kjendis og ikke DN? Justin, jeg trodde faktisk du var bedere enn dette her." aldri hadde jeg settChaz så seriøs og sur som nå. Han hadde faktisk litt rett, men jeg valgte å ikke svare. " Netopp, pass på at du ikke knuser DN da. Da er et ikke sikkert jeg tilgir deg, hun er faktisk en av mine bestevenner. " sa han før han gikk ut igjen. Hva skal jeg gjøre? Hva skal jeg gjøre? 

 

mer? :) 

4 kommentarer

marthe myrbråten <3 <3

15.okt.2011 kl.12:30

Meeeeeer!! <3 <3Elsker det! <3

Helene<3

15.okt.2011 kl.17:19

meer<3 drit bra!!<3

ida :)

16.okt.2011 kl.01:00

mer<3

Ingvild :)

16.okt.2011 kl.15:42

Meer! :) <3

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits