Historie (3) DEl 17

Justin synsvinkel
Åh, hun er så søt! Jeg vet ikke egentlig helt hva som er emd henne, men hun får meg alltid i bedre humør. Justin, skjerp deg! du har selena! slutt. wow, DN har virkelig fin rompe.. nei Justin! slutt!! Bør jeg sid et til henne? Eller? Åh, livet er vanskelig noen ganger.. Jeg har jo selena, men vi krangler hele tiden!! 
--
DEre var tilbake i bussen igjen og neste stopp var Chile. " Hvor lang er bussturen?" spurte du fort. " 12 timer" mumlet Justin. Ryan hadde dratt hjem, familiegreier hadde han sagt, men trodde du på det? Nei. " Du, DN? Kan jeg snakke litt med deg?" spurte Justin fort. " huh? ja, okei" sa du fort og reiset deg opp. Han var så søt, tenkte du. Nei, kunne du like Justin? Du var usikker, men du fikk sommerfugler i magen ganske ofte rundt han.Justin dro deg med innpå rommet sitt, mens Chaz spilte COD. " ehm.. jeg vet ikke hvordan jeg skal si dette.." startet han. " kom igjen" sa du fort.Justin's synsvinkel
Kom igjen Justin, det er da ikke så vanskelig. Tenk om hun nevner Selena? Hva skal jeg si da? " ehm... jeg liker deg" mumlet jeg lavt. " hæ?" sa hun. " jeg liker deg.." sa jeg litt høyere. Jeg så ned i bakken. Hva skal jeg si nå? ÅÅH. Jeg så fort opp på DN hun sto der helt sjokkert med åpen munn og store øyne. Jeg smilte skjevt til henne før jeg så ned igjen. " er ikke du sammen med Selena?" der kom det ja, faen. Hva skal jeg svare nå? Jeg tenkte meg nøye om. Jeg må ikke angre. Jeg vil ha DN, men jeg har ikke slått opp med selena ennå! Hva skal jeg gjøre? " Justin?" sa hun. Jeg så opp på henne, hun ventet på et svar. " ehm.. jeg slo opp igår." sa jeg fort. Faen! Hvorfor sa jeg det? Hva om hun finner det ut? Hva gjør jeg da? Jeg får vondt i hodet av all den tenkingen. Håper ikke jeg angrer nå.. Forsent. Gjør det allerede. Hva skal jeg si til Selena? Og hva skal jeg si til DN om hun finner ut at jeg fortsatt er sammen med Selena? " Åh.. okei" sa hun litt lavt. Tenk om hun ikke liker meg tilbake? Justin, du er så dum. Nå må jeg si noe, pinlig stillhet. " ehm.. ville bare du skulle vite det" sa jeg fort. Hun smilte bare til meg og reiste seg opp før hun ga meg en klem. " jeg liker deg også" hvisket hun i øret mitt. Hva? Liker hun meg også? YES!! Jeg smilte stort, kysset henne på kinent før hun slapp klemmen og gikk ut. Jeg satt meg på sengen med et stort smil. 
mer? Kjedelig del, men blir mer drama etterhvert! 

2 kommentarer

ida :)

14.okt.2011 kl.20:25

mer<3

j

14.okt.2011 kl.22:52

PLIS ! en del til i kveld ? :):)

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits