Historie (3) del 16

" okei, det var litt ute av planen " sa alfredo når du kom av. " haha, jaa!" sa du og lo. " Men vi har det ebste igjen!" sa han fort og lo. Du bare ristet på hodet. Stakkars Justin..

--
" dere skal få igjen!" sa Justin og så litt surt på Alfredo før han gikk ut og sang Down To Earth. Du ble alltid så rørt av den sangen, du gråt nesten. Han var ferdig, belieberne klikka helt, de skrek og hoppet. Du lo litt når du så på første rad. De hylgråt, de var helt fra seg over at Justin gikk av scenen. DEt tok ikke så lang tid før han kom ut igjen. " So, i wanna thank you guys for supporting me! You guys are amazing, i love you! Now, who wants to be my baby?" sa han og lo litt. " nå skjer det snart.. hahah!" sa Alfredo og klappet litt med hendene. " er det ikke litt slemt?" spurte du forsiktig. " haha, neida" sa han og klappet deg på skulderen. " when i was 13..." Du så på Alfredo som snakket med en mann. Delo og alfredo kom tilbake. " følg med nå.." sa han. Justin begynte på refrenget igjen, danserne løp av scenen og.. der ja. Der kom eddikken. Justin så rundt seg, sjokkert. Og der... kom melet. " HAHAHHAHAHAHAHAHA!" Alfredo lo seg nesten ihjel mens han lå på gulvet. Danserne var også hos dere nå og de lo like mye. Du sto med ryggen til scenen og lo litt du også. " LØØP" Ropte alfredo og alle løp. Du skjønte ingenting men plutselig kjenner du noen hender tar rundt deg og løfter deg opp. " JUSTIN" Roper du og prøve rå komme deg løs. Han lo og dro deg emd ut på scenen. " DN!" sa han og slapp deg ned. Du smilte bare og dyttet Justin for moro skyld. Belieberne lo mye og de andre kom inn på scenen de også. 
" Det var drålig gjort Justin! Jeg prøvde å få de til å stoppe!" sa du før du begynte å le. " haha, du var emd på det!" sa han og pekte på deg. " jadaa" sa du og himelt med øynene. Justin synsvinkel
Åh, hun er så søt! Jeg vet ikke egentlig helt hva som er emd henne, men hun får meg alltid i bedre humør. Justin, skjerp deg! du har selena! slutt. wow, DN har virkelig fin rompe.. nei Justin! slutt!! Bør jeg sid et til henne? Eller? Åh, livet er vanskelig noen ganger.. Jeg har jo selena, men vi krangler hele tiden!! 
mer?
LIten del iknoow

4 kommentarer

Vanja

12.okt.2011 kl.20:14

Så utrolig fin blogg du har :)

ida :)

12.okt.2011 kl.21:22

mer<3

Line:-)

12.okt.2011 kl.21:31

Mer:-)

Ingvild :)

12.okt.2011 kl.22:42

Meer!! :) kjempe bra historie!! :) <3 Takk for at du la ut delene på nytt!! <3

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits