Historie (3) del 11

" DN? " Hørte du Ryan si forsiktig utenfor døren din. " Ja?" sa du søtt. Han stakk hodet inn i døren og smilte. Du smilte tilbake og han kom inn til deg. Han lukket forsiktig døren bak seg og satte seg evd siden av deg. " jo.. ehm.. som du kanskje har skjønt.. så liker jeg deg litt.." sa Ryan og smilte skjevt. " aw! Ryan, jeg liker deg litt jeg også.." sa du og rødmet. " Gjør du?" øynene til Ryan lyste opp. " ja." sa du forsiktig. Ryan lente seg sakte mot deg, og leppene deres berørte hverandre. Sommerfuglene fløy i magen din, du var helt sikker på at du var helt rød i annsiktet, men du kysset med han ihvertfall! " uhm..."

--

Du dro deg fort unna Ryan og så mot døren. Der sto en litt sur og irritert Justin. Hva avr det emd han egentlig? han var alltid så rar. " Hva?" sa du irritert. " Sorry for at jeg forstyrrer, da! Men jeg skulle bare si at scooter roper på deg." sa han surt tilbake og gikk inn på romemt sitt. Du hørte et høyt smell og Chaz som skrek. " IKKE VEKK MEG PÅ DEN MÅTEN!" Ropte Chaz fra rommet til Justin. " sorry da!" sa Justin surt igjen. Du ristet på hodet, smilte søtt til ryan før du gikk ut til onkelen din. " Hei!" sa du glad. " Hei, jeg lurte på om du vil bli med å handle inn litt ting til bussturen? Vi skal kjøre 24 i buss snart..." sa han og ga deg en klem. " Ja, okei!" sa du. " Flott, det er en butikk her borte.." sa han og dere begynte å gå. " Så hvordan er dele buss med Justin?" spurte han mens dere fant noen ting og puttet det i kurven. " Helt greit. De vekte meg halv 6 idag.." sa du og lo. " Typisk dem!" sa han og lo med deg. Du nikket og fant frem litt drikke ogsånt. Dere ble egentlig ganske fort ferdig og du tok med deg posene til din buss innpå bussen. " Jeg vet du liker henne Ryan. Men jeg har litt følelser for henne jeg også!" hørte du Justin rope surt. " Men du har Selena!!" Ropte Ryan tilbake. " arh, jeg vet det! Men jeg kan ikke styre følelsene mine heler da!" sa Justin. " Nei, men ÅÅH!" sa Ryan. " Gutter, det er en JENTE for faen. Ro dere ned! Dere er bestevenner! Jenter skal aldri gå imellom dere.." sa Chaz. " jeg vet det.." mumlet Justin. Du sto sjokkert i kjøkkendelen. Du hørte en dør lukke seg og Chaz kom ut. " åh.. hei DN." sa han litt lavt. Du sto fortsatt der like sjokkert. " jeg gjetter du hørte hva de kranglet om?" spurte Chaz. Du nikket. " Jeg har visst det lenge..." sa Chaz og satte seg ned i sofaen. " Du Chaz.. av en rar grunn føler jeg at jeg kan stole på deg, så jeg må si deg en grunn til at jeg er usikker på gutter.." sa du og satte deg ved siden av han. Han nikket og så på deg.
" Uhm.. ja. jeg hadde en kjæreste for ca 1 år siden, som het Michael. Han var utrolig snill mot meg og ga meg ting hele tiden! Jeg trodde jeg elsket han.. men.." sa du og pustet rolig ut. "- alt han ville var sex. men jeg var virkelig ikke klar for det! Jeg sa det til han, og han slo til meg. Han sa at jeg måtte og alt det der. Jeg ble redd, så noen dager senere slo jeg opp med han. Han ble utrolig sur, og sa at han ikke var ferdig med meg. Da det hadde gått et halvt år, hadde jeg ikke hørt noe fra han. Det var en dag jeg var helt alene hjemme, ogd et ringte på døren min. Jeg gikk for å åpne og Michael slo opp døra og tok meg med opp på rommet. Jeg gråt, og gråt og jeg gjorde alt for komme unna han. Han holdt meg fast, dro av meg alle klærne og... " tårene rant nedover kinnene dine. Du hev etter pusten " - han... voldtok meg... " sa du lavt. Chaz så på deg helt forskrekket og klemte deg inntil han. Du gråt og gråt. Du hadde ikke sagt det til noen andre enn Whitney! 

 

mer? :) 

5 kommentarer

m

10.okt.2011 kl.17:24

MEEER MEEER =D=D=D du er utrolig flink til å skrive =D

Maria !

10.okt.2011 kl.17:25

Mer! Du er Utrolig god til å skrive! :)

ida :)

10.okt.2011 kl.18:18

meeer<3

Line

10.okt.2011 kl.18:19

meree! Spennende !

Kaisa

10.okt.2011 kl.20:28

MER! DØDSBRA! <3 fortsett

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits