Historie (3) del 4

" Justin... Han er en stor prankster! og de andre var Alfredo og danserne." sa Scooter og pustet ut. " Er det Justin Bieber sin turne?" spurte du overasket. " ja! Viiste du ikke det? Jeg er managern hans!" sa han glad. " Åh, kult!" sa du og smilte. 2 mneder med Justin Bieber, woho.. gøy...

--

Du hadde ikke noe imot han, men du hadde hørt han var en diva og en skikkelig flørtepus. " Tror det er trygt nå." sa Scooter og åpnet døren. Men før han rakk å komme inn igjen fikk han to bøtter med vann over seg. Du sto med åpen munn og så på han, helt klissvåt. Før du braste ut i latterkrampe. " Hahha! du blir eiid scooter" Hørte du en rope utenfra. " DU ER SÅ DØØØD" Ropte scooter og før du visste ordet av det var han faktisk borte. Du gikk rolig ut og så 4 gutter sto og lo. " Hei! Du må være DN. Jeg er Marvin og dette er resten av danserne til Justin. " sa en av dem. " Hei, ja det er meg! koselig" sa du og tok alle i hånden. Du snakket smått med dem før en sur Scooter kom tilbake. " Han sprutet meg ned. IGJEN. er det mulig? " sa han irritert og stelte seg ved dere. " Jeg ser dere har hilst på niesen min!" sa han og smilte. De nikket og smilte. " Okei, til info DN. Pass deg for Justin, du vet aldr-" var alt Marvin rakk å si før alle var dekket med vann. Du skrek og hoppet opp. " JEG SA HAN VAR FARLIG" Ropte den samme mannen som advarte dere istad, han stakk hodet ut av den ene bussen. " hahahah! dere skulle sett dere selv! " sa justin som hadde kommet fram. Dere så alle bare surt og irritert bort på han. " hahah.. hei, du må være DN. Koselig" sa han og lo litt fortsatt. " Hei" sa du litt irritert og presset frem et smil. " Okei, vi skal reise videre til Boston idag folkens! Skift til noe tørt, og Justin. Hjelp DN med koffertene sine, hun skal bo med deg. " sa Scooter strengt. " jaja" sa Justin og hentet den ene kofferten din. Du tok den andre og dere gikk inn i bussen. " okei, du sover der" sa Justin og pekte mot et greit stort soverom. " okei, takk" sa du og gikk inn. Du låste døren, fant frem et nytt anntrekk og skiftet.

 

Du lukket igjen kofferten og gikk på stua. " Hei, vi har begynt å kjøre" sa justin og så opp på deg. Han smilte og så end på pcn sin igjen. " Åja, okei" sa du og satte deg ned i sofaen sammen med han. " Så, fortell meg litt om deg selv!" sa Justin og lukket igjen pcn og la den på bordet. " er ikke så mye å si.." sa du og så ned i bakken. " Joda, kom igjen" sa han og smilte søtt. " arg. okei. Uhm, jeg kommer fra LA, og jeg bor der sammen med mamma. Jeg er enebarn, bestevennina mi heter Whitney, elsker dans og sang... " du snakket en del faktisk, om hva du hadde gjort som liten ogsånt. " Men hvor bor faren din?" spurte Justin. " Han døde for 5 år siden.." sa du stille. " å herregud, unnskyld DN." sa Justin redd. " nei, skjerp deg justin! Du kunne ikke vite det" sa du og smilte. " Fortell meg litt om deg!" sa du og smilte. " haha, ok. " sa Justin og begynte å fortelle om livet sitt, hvordan han ble oppdaget av onkelen din og han fortalte også om familien og vennene sine. Du kunne ikke noe før det, men du stirret inn i de nydelige kastanje gyldenbrune øynene hans som skinte. Og smilet hans da, var ikke noe å klage på det heler. 

 

Mer? :) 

3 kommentarer. 

wihi! 500 kommentarer! Tusen takk dere søte lesere:) <3 

4 kommentarer

Line

09.okt.2011 kl.13:06

meree!

Liker historien veldig godt :)

09.okt.2011 kl.13:14

Mer :D

09.okt.2011 kl.13:24

Mer:-)

serina

09.okt.2011 kl.13:30

Mere hehe #)

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits