Historie (2) DEL 69

Du nikket og dere gikk mot flyet. Kenne kom og viste dere veien til flyet og dere gikk opp trappen hånd i hånd. Kofferten ble lagt i et eget rom. " Vi har et eget literom , med stoler og bord" sa Justin og åpnet en dør. Det var dekket på til 2 persjoner. Du smilte stort og satte deg ned. " Hva vil du ha?" spurte Justin søtt. " det samme som deg" sa du og smilte. " Okei.. spaghetti? " sa han. " ja!" svarte du han. Justin snakket med en mann og satte seg ned. Dere fikk maten og dere spiste og koste dere mens dere fløy. " *dn*?" sa Justin nervøst. " Ja?" sa du. " Jo.. ehm.. jeg er utrolig forelsket i deg, og jeg savner tiden vi hadde. Jeg angrer sykt på at jeg lot deg gå gjennom alt det jeg har gjort, jeg vet at du fortjener bedere... men *dn*. Vil du bli jenta mi?" sa Justin søtt. Du smilte stort og reiste deg pp fra stolen dinog satt deg på fanget til Justin. " såklart jeg vil" sa du og kysset han lenge. 

-- 
" jeg har savnet deg" mumlet han. " aw, jeg har savnet deg også Justin!" svarte du han og kysset han på kinnet. Dere satt dere i en sofa og koste dere. Justin fortalte vitser mens han tullet med håret ditt. " Vi er fremme om 5 minutter dere, dere bør sette dere" sa Kenny og stakk hodet inn døren. "okei" sa Justin og satte seg til rette, det samme gjorde du mens dee tok på noen belter som var i sofaen. " jeg er så trøtt.." mumlet du mens dere gikk ut av flyet. " Du kan sove snart" sa Justin og lo litt. " håper det" sa du og sukket. Dere hentet koffertene deres og satte dereinn i bilen til Justin. " skal vi dra til deg?" spurte han mens han svingte ut av parkeringsplassen. " ja, okei. samme for meg egentlig" svarte du han og smilte søtt. " til deg blir det da" sa han og lo. Du smilte og satt på radion. " I am Titaniuuum" sang du for full hals mens Justin satt og smilte stort, mens han lo litt. Du brydde deg ikke, så du fortsatte å synge. Han satt abre på høyere og på bassen så det var litt komisk. " åh den er bra" sa du. " hvem synger?" spurte han deg. " Noen nroske, erik og kriss tror jeg, My city heter den" Du klarte ikke teksten siden den tross alt var på et annet språk. " We got the most beautiful giiiirls" sang du litt med, sammen med Justin. 
" homee" sa du når dee endelig var kommet fram til leiligheten din. Du slang kofferten på gulvet i gangen mens du gikk på rommet, tok på deg pysj og kastet deg ned i senga. Justin sto i døra og så litt rart på deg. " hva?" sa du og så på han. " så trøtt?" sa han og lo litt igjen. " Ja, kom da. Du skal sove heer" sa du og smilte. Justin smilte stort og tok av seg til bare bokseren og la seg under dyna. Du la deg inntil den varme og gode kroppen hans og al hodet på brystet hans. Han tok armen rundt deg og strøk deg på ryggen. Han kysset deg fort på hodet mens du sovnet. 
* 4 måneder senere* ( sorry, at jeg skipper så mye, men jeg tenkte å bli ferdig med historien i kveld og legge ut en av den nye)
"* dn* Kommer du?" Ropte Justin fra stua. " Jada, slapp av" sa du og sukekt mens du dro med deg vesken din. Dere og justin hadde vært sammen i 3 måneder nå, og alt var som før, bare bedre. Du elsket han over alt på jord og dere hadde nesten aldri noen krangler, bare små diskusjoner. Du gikk til døra og en smilende Justin kom ut fra stua. " Hva er det?" sa du og så lit rart på deg. " Ikke noe " sa han og smilte mens han tok tak i hånden din. Dere skulle ut på shopping, siden det var en liten stund siden sist. Dere svingte inn på parkeringsplassen på senteret. Justin tok tak i hånden din med engang du kom ut av bilen og dere gikk fort inn i senteret for å unngå papparazziene. " vi klarte deet" sa Justin og kysset deg på kinnet. "Du må pynte deg litt til konserten min ikveld" sa Justin når dere gikk inn i en butikk. " åh?" spurte du han mens du så på noen bukser. " vi skal spise og sånt etter konserten" sa han og kysset deg på kinnet. " åja okei, da må jeg finne en ny kjole!" sa du og gikk til kjoleavdelingen. " ta den du liker best, jeg betaler" sa Justin og holdt rundt deg. " Justin, du trenger-" " jo!" sa han bestemt. " okei.." sa du og lo litt. Du så på mange kjoler men du falt spesielt for en som du hadde prøvd. " bestemt deg?" spurte Justin. " ja, denne!" sa du og smilte. Han smilte og betalte den.


mer?

Én kommentar

ida :)

23.sep.2011 kl.20:52

mer <3

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits