Historie (2) DEL 62

" one and the same, jenter!" sa Rihanna og klappet med hendene. dere gikk ut på scenen og begynte å synge. Dere danset og smilte mot hverandre. " cause we're one and the samee!" sang dere for full hals. " you and me the perfect team." sang dere mot hevrandre. Publikum skrek og hoppet rundt mens dere sang dere ferdig. Selena gikk av scenen og jonas brothers kom ut. Musikken startet og du begynte å synge. " we got the pary with us!" sang dereog gikk rundt på scenen. Sangen bel ferdig og du og joe sang ' i wanna know you'. Når dere ver ferdig sang Selena Naturally og etter det sang du impossible. " I remember years ago someone told me i should take caution when it comes to love.i did.. " sang du ferdig og gikk av scenen. " sliteen." mumlet du mens de gutta sang burnin up. Så sang selena love you like a love song. Så var det deg igjen med Can't be tamed, når du var ferdig sang alle send it on og dere var ferdige! 

--
" Vi stikker ut en tur *dn*! God bedring da" sa Selena når hun gikk ut døra. " Okei, takk" svarte du henne og tok opp pcn din. Du var ikke skikkelig syk, men du hadde så mye å tenke på at du fikk vondt i hodet. " Send me some question on *din e-post* , i'm bored, so i need something to do! leggo" Skrev du og RT noen fans. Du sjekket e-posten din og du hadde fått rundt 200 allerede, så du tok p webcam. " Hey folkens! Jeg har fått noen spørsmål som jeg skal svare på! Håper dere får svarene dere var ute etter..
Første spørsmål.Hvor i verden er du nå? Jeg er i London faktisk. 2 dagen her. Skal ha siste konsert her i morgen før jeg flyr til Paris! Savner du justin? Uhm.. Ja, jeg savner han. Hvorfor er du så perfekt? Perfekt? Jeg er lang ifra perfekt. Alle der ute er i så fall like perfekte! Hva skjedde med deg og Justin? Dere var s søte sammen. Hehe. Sånt velger jeg og holde privat! Skal du til Toronto? ja, jeg skal til Toronto om 2 måneder tror jeg, siste konserten vår! Hvordan er det å være på turne med Selena og Jonas Brothers? Det er helt supert! Elsker hele gjengen. Vi har det kjempe bra sammen. Kommer du med det tredje albumet ditt snart? Det har jeg faktisk ikke tenkt på, jeg har jo netopp blitt ferdig med det andre! Og det finnes jo i de fleste butikkene. Favoritt sang, atm? Det må vel bli One Direction- What makes you beautiful. De er så søte gutter, flinke også! Favoritt sang av deg selv? Den var vanskelig. Jeg er veldig fornøyd med Impossible, Remember December og Here we go again! Elsker du fortsatt Justin? ... Ja. Jeg gjør det.  Sånn, nå er jeg ferdig for denne gang! Håper dere fikk noen av de svarene dere varute etter. Love u guys!" 
Du postet videon på youtube og twitret om den. Du hørte at mobilen din pep så du tok den opp. " Jeg elsker deg også" Justin, tenkte du. " :) " var alt du sendte tilbake. Du la deg ned i sengen og tenkte på alt som hadde skjedd med Justin. Alt dramaet som hadde vært og like vel, dere elsket hverandre. " åårh,,," Ropte dutu og gravde hodet ditt ned i puta. Du savnet Justin, men alt var så komplisert. " *dN*?"
mer? 

7 kommentarer

Annickmugisha

18.sep.2011 kl.13:06

kjempe fin blogg :) hva skal du idag?

PAULINE

18.sep.2011 kl.13:53

mer!

Iselin

18.sep.2011 kl.16:01

Meere:D

nora

18.sep.2011 kl.17:17

mere

Tiril

18.sep.2011 kl.19:34

Håper på mere :)

ida :)

18.sep.2011 kl.19:41

meeer<3

Ingvild :)

18.sep.2011 kl.20:06

Meer! :)

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits