Historie (2) DEL 57

" Jeg er så driiit lei! lei av alt!!" skrek du ut når du kom hjem til deg. " ro deg ned.." sa Taylor roligt. " IKKE SI SÅNT!!" Ropte du så høy at Taylor hoppet. Du gikk fort på rommet till og låste. " ÅÅÅH" Ropte du ut. Du fant frem penn og papir og begynte å skrive. 

--
*4 uker senere* 
" Bra jobbet *dn*! Kjempe bra alle sammen! Skal vi høre gjennom albumet? " sa Rihanna ivrig. Du nikket roligt og så på Nick, Joe og Kevin som hadde en sang sammen med deg. Rihanna spilte av sangene.
I wanna know you ft. Joe Jonas ( vet at det er en annen, men lat som det er Joe)
Du smilte stort og alle klappet. " Ikke så mange sanger, men vi slipper ut albumet imorgen!" sa Rihanna glad. D smilte og satt deg i sofaen mens de andre diskuterte om en turne.
Justin var nå offisielt sammen med Kendall, han hadde glemt deg, ignorert deg helt. Du ble trist når du tenkte på det. Han hadde sendt noen meldinger første uken, men ikke noe mer. Du savnet han utrolig mye, det dere hadde var spesielt, men du hadde gode venner! Kendall var fortsatt den verste bitchen du visste om. 
"*dn*?" sa Joe og vifta med henda foran annsiktet ditt. " huh?" sa du og våknet fra transen din. " du så lit lei deg ut." sa han og satt seg evd siden av deg. " neida, det går greit.." sa du litt lavt og smilte. " du, jeg ser at det ikke går greit. Er det justin?" sa Joe. Du nikket roligt og så ned. " han er en dritt. Du fortjener bedre" sa Joe pg klemte deg. Du smilte og klemte han tilbake. " *dn* ? NRJ spør om de kan spille av en av sangene dine?" sa Rihanna. " ja, al de. Ta Remember December.." sa du og smilte. 
Justins synsvinkel
Jeg hadde netopp kjørt Kendall hjem. Hun var så nydelig, digg var hun også. Jeg skrudde på NRJ og hørte de snakka om *Dn*. Jeg fikk litt dårlig samvittighet siden jeg hadde nesten glemt hun. De snakket om et nytt album og en ny sang. " Her er remember december!" sa mannen på radion. Jeg tok på litt høyere og sangen startet. Jeg lyttet ordentlig. " Please remember, remember december!.. we were so in love that day... " Jeg fikk tilbakeblikk fra da jeg dro helt til new zealand for å møte henne, får å snakke med henne, får å være der når hun våknet opp. Hva skjedde med meg? HUn vil nok aldri snakke emd meg lenger... 
Tilabake til deg
* 2 dager senere* 
" Platesigningeriiing!" sa Rihanna glad. " haha, du er litt rar..." sa du og lo av henne. " Nei?" sa hun og smilte. Du bare ristet på hodet og sendte en mld til Joe. Ja, Rihanna og Taylor prøvde å spleise deg med Joe, Joe Jonas. Du likte han faktisk ganske godt, han var omtenksom og snill! Mobilen din ringte, du kjente ikke igjen nr. " Halo?" sa du usikkert. " Hei.. det er Justin." 
mer? :)

3 kommentarer

Mia Michelle

13.sep.2011 kl.22:16

Gaaad, jaa meeer. Tenk at han kunne glemme henne. Det kaller ikke jeg true love as..

Camilla

14.sep.2011 kl.00:20

Justin da... han kan jo ikke glemme henne :O men MERE den er DRIT bra :D<3

ida :)

14.sep.2011 kl.12:01

MEER<3

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits