Historie (2)DEL 56

Du hadde ikke hatt det så morsomt på en stund. Dette fikk deg til å glemme Justin! Den ble ferdig og dere tok mange andre. Dere tok mange bilder med fans og dere skrev autograf på noen t-skjorter de solgte der. Etter en lang dag uten mat spiste dere på en resturang på plassen. " Lasagne!"sa du go smilte til servitøren. De andre bestilte pizza og dere koste dere hele kvelden. 

--

" takk folkens.." sa du når dere gikk ut av parken. De smilte til deg og ga deg en klem. " Jeg blir med deg hjem igjen jeg" sa Taylor og dere gikk bortover en gate. Plutselig merket du blits og skarpt lys som blinket mot deg. " *dn* *dn* HVordan takler du bruddet? Hvordan er det og se justin og kendall sammen? slo han opp emd deg?" var noe av det de spurte om. Du gikk gjennom flokken og dere fikk litt videre. Noen fulgte etter dere og tok tusenvis av bilder. " KAN DERE DRITI I?!?" Ropte du surt. " oj.. noen er visst sure etter bruddet. " hørte d noen hviske. " Hvorfor i helvette skal dere bry dere! dere har ikke en dritt med dette å gjøre! stikk!!" Ropte du surt. De bare lo og nevnte kendall og justin i et sett. Du ble så sur g frustrert så du begynte å gråte. " herregud kom" sa taylor og dro deg inntil han. " se! der er kendall og justin! *dn* hva sier du til dette?" sa en papparazzi og pekte mot en cafe. Du kjente et stikk i hjertet og tårer som rant som et fossefall ned kinnet ditt. Du så på kendall som smilte som en galning der hun satt og justin som bare satt der, uten et utrykk i annsiktet. " *dn* hva sier d om dette?" ropte en papparazzi. Justin snudde seg og så på deg. Han smilte skjevt og formet ' i love you ' med leppene sine. Du bare ristet på hodet og gikk videre. " oooh... DRAMA" Ropte ppaparzziene.

" Jeg er så driiit lei! lei av alt!!" skrek du ut når du kom hjem til deg. " ro deg ned.." sa Taylor roligt. " IKKE SI SÅNT!!" Ropte du så høy at Taylor hoppet. Du gikk fort på rommet till og låste. " ÅÅÅH" Ropte du ut. Du fant frem penn og papir og begynte å skrive. 

 

liten del.. i knooow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits