Historie (2) DEL 53

" Takk for at du ble med oss." sa Justin og åpnet døren til bilen for deg. " null problem" sa Kenny og startet bilen. Justin satt seg evd siden av deg og holdt hånden din under hele bilturen. Dere var fremme på en cafe i hollywood. Justin la armen sin rundt deg når dere gikk inn. " bord for 3" sa Kenny og dere ble ført til plassene deres. Dere bestilte mat og justin holdt rundt deg hele tiden, han var så beskyttende. " Hvordan går det med dere?" spurte kenny. " kjempe bra, hun er verdens beste" sa Justin og smilte. Du smilte mot Justin og så ut vinduet. " Justin?" sa du lavt. " Hva?" sa Justin. Han fulgte bliket ditt og ble like sjokkert som deg. " Hva faen gjør de her?" sa han surt. " Justin, ro deg ned." sa Kenny fort. " Nei! De skal så sykt angre!" sa Justin og så på dem. Dere satt de. De tre syndebukkene Kris, Kendall og Khloe. De så på dere hele tiden og hvisket sammen. " bare ignorer dem.." sa Kenny. Du nikket og så ned i bordet deres. " jentami" sa Justin og tok rundt deg. Han kysset deg på kinnet og strøk deg på låret. 

--

Du var stille hele tiden, du så bare i bordet. Kris, Khloe og Kendall var der fortsatt og så stygt på deg. Justin holdt fortsatt rundt deg. VAr det dette du ville? Bli banket opp for å være sammen med Justin? Ha en som beskyttet deg rundt deg 24/7? Du hadde så mye å tenke på. Jeg kan ikke slå opp med han, da vinner de! Tenkte du. Du bare satt der. Du så ned på bakken. Hva hadde skjedd med deg? " jentami?" sa Justin roligt. " ja?" sa du og så på han. " Går det bra med deg? du er så stille.." sa han. "mmpf" sa du og så ned igjen. Justin strøk deg på låret og kysset deg på kinnet. " Kom så kan vi dra babe" sa han fort. Justin dro deg opp og holdt rundt mens dere gikk til døra. Du merket blikk som så surt på deg, blikk som var sjokkert. Dere kom dere ut og du ble litt blendet av solen som skinte. " OMG!! DET ER JUSTIN BIEBER OG *DN* !!" Du snudde deg fot og så en jenteflokk kom løpende mot dere. " shit." sa du fort. " Kom" sa Justin og dro deg med inn i en butikk. Han snakket litt med folkene der og dere fikk gjemme dere på et kontor. " dette er litt komisk" sa du og fniste. Justin lo han også. Han satt i stolen og du satt på pulten mot Justin. " komisk ja. haha, vi gjemmer oss for fansen" sa Justin og lo. Du bare smilte og så ut et vindu. Det var en bakgate med søppelkasser og katter. Du åpnet vinduet og en bølge med skrik kom inn vinduet. " JUSTIN OG *DN* VI VIL HA JUSTIN OG *DN* . !!" Du snudde deg mot Justin som satt der rød i annsiktet, han lo skikelig. " du er så teit!" sa du og slo til han lett i skulderen. " du slår som en jente" sa Justin. " Kanskje fordi jeg er det?" sa du og så dumt på han. Han lo litt og smilte. 

" dette var kjedelig.." mumlet du mens du gled ned den ene veggen. " vi kan jo gjøre det beste ut av deg" sa Justin og sendte deg et flørtende blikk. " nei, herregud justin. vi er i en butikk." sa du og så på døra. Justin satt seg foran deg. " caree" sa han og kysset deg. Han dro deg inntil seg og tok hendene på rumpa di. " Justiin.." sa du lavt. " shawtyy" sa justin og kysset deg i nakken. du bare fniste mens han kysset deg nedover. Du dyttet litt i han, han så på deg med et forvirrende blikk. Du bare smilte og kysset han ømt og lenge på leppene. Han presset tungen sin inn og dere klinte, lenge. " beklager, men butikken stenger nå" sa en mann som jobbet der. Du bare smilte og reiste deg opp sammen med Justin. Han tok tak i hånden din og dere gikk ut av butikken. Heldigvis var det ikke så mange folk som var der nå. Dere kom dere hjem til deg og dere bestemte dere for å se på en film. Du la deg i armkroken til Justin, han tok hånden rundt deg og kysset deg på hodet. Dere hadde sett halve filmen da mobilen til Justin ringte. Han reiste deg opp og gikk på kjøkkenet. " halo?" hørte du han sa. " HVA?!?!" ropte han ut..

 

mer? Hvem er det som ringte justin? ;o

4 kommentarer

Bieber<3

11.sep.2011 kl.19:13

Seriøst! JEg mååååååååååååååååååååååååå ha mer! Er nok blitt avhenig! Mer mer mer mer mer mer mer mer mer mer me mer mer Mer mer mer mer mer mer mer mer mer mer me mer mer Mer mer mer mer mer mer mer mer mer mer me mer mer Mer mer mer mer mer mer mer mer mer mer me mer mer

Malin

11.sep.2011 kl.20:07

MMMeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!

Marthe<33

11.sep.2011 kl.20:40

Meeeer !! <3 <3 Du er kjempe flink jentaaa miii <3

ida :)

11.sep.2011 kl.21:03

MER<3

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits