Historie (2) DEL 52

Unnskyld for at jeg ikke blogget igår folkens :)) Jobb først, jentekveld etterpå, litt stress! Kommer deler idag hvis dere er flinek til å kommentere!

Justins synsvinkel

Jeg gikk ned på gata og skulle til å ringe chaz da jeg ikke fant mobilen. " sikkert hos *dn*" tenkte jegog gikk inn igjen. Jeg tok heisen opp og når jeg gikk ut, hørte jeg hyl og skriking. jeg ble nervøs og gikk til døra hennes. Jeg så at døra var åpen så jeg gikk rett inn. " HVA FAEN?!?!" Ropte jeg ut når jeg så at Khloe, kris og kendall drev og sparket og slo jentami. De så sjokkert på meg og gikk litt unna *dn*. Jeg løp bort til henne og satt meg ned og la henne inntil brystet. HUn klamret seg fast tl meg og gråt. " gå!" Ropte jeg til de andre. De bare sto der. " GÅ!" Ropte jeg igjen, de hørte da og løp ut. Døren smelte igjen og jeg holdt godt rundt *dn*. HUn hadde bare ligget, helt stille i armene mine lenge. Jeg bærte henne opp og la henne på sofaen med hodet på fanget mitt. Jeg strøk henne på hodet, jeg hadde så dårlig samvittighet. Jeg følte at alt var min skyld, hun fortjente ikke dette. HUn hadde netopp ligget i koma! " j-j-jeg... elske-er deg.." hørte jeg hun sa lavt. " Jeg elsker deg også vennen, jeg er her, bare sov, slapp av jeg er her med deg. " sa jeg roligt og kysset henne på hodet og hun sovnet. 

--

Tilbake til deg.

Du våknet av at solen skinte inn gjennom stuevinduet. Du lå fortsatt å fanget til Justin som også hadde sovnet. Du så deg litt rundt og løftet påå overkroppen snn at du satt i sofaen. " mmpf" sa du lavt og reiste deg opp. Du gikk sakte bort mot badet og så deg i speilet. " pen da.." sa du sarkastisk og lo litt. Du så helt jævelig ut, røde kinn, rød nese, blåveis på høyre øye. Du sukket og gikk inn i dusjen, der du fikke t sjokk. Magen din var helt blå, den hadde skomerker på seg og når du tok på den fikk du så vondt at du måtte gråte. " *dn*?" Hørte du Justin si utenfor. Du var ferdig md å dusje så du tok på deg undertøy og en stor t skjorte før du åpna døra. Du så på han med tårer i øynene. " jentami.." sa Justin og tok rundt deg. " hvordan går det med deg?" sporte han deg søtt. " ike bra.." mumlet du mens du holdt rundt Justin. Du gikk bort til skapet ditt og dro på deg en shorts. " babee" sa Justin og smilte. " Ja, skikkelig du" sa du og lo litt. " du er alltid babe" sa Justin og tok armene rundt magen din. Du fikk litt vondt så du snudde deg sånn at du så han i øynene. "du er vakker, vet du det?" sa Justin og kysset deg i pannen. " nei" sa du og smilte. " du er det" sa Justin og kysset deg ømt på leppene. Du smilte til han. Han tok tak i hånden din og dere gikk ned til kjøkkenet. " skal vi dra ut og spise frokost?" spurte justin deg. Du så på han med store øyne. " Kom igjen, *dn*. Du kan jo ikke gjemme deg for dem. Husk, jeg er her!" sa han og holdt hånden din. " Har du ikke sett hva de gjorde igår eller?" sa du litt surt. HAn så på deg med et spørrende blikk, så du dro t skjorten litt over magen din og han så på den med store øyne og åpen munn. " de bør angre nå.." sa Justin surt mens han tok tak i telefonen sin. Han gikk litt ut på stua så du fulgte etter han og satt deg å sofaen emd han. " Hey kenny. Kan du gjøre noe for meg?" sa Justin. " Anmelde Kardashian, alle og Jenner. " sa Justin fort. " Hvorfor? Fordi de har faen banka jenta mi!" sa Justin surt. " Takk Kenny, kan du komme til leiligheten tl *dn*, vi skla ut og spise frokost skjønner du, du kan være med." sa Justin. " Okei, snakkes." fortsatte han og la på. " Kenny kommer." sa Justin og smilte til deg. " Hvorfor gjorde du det?" spurte du han. " du er jentami. Jeg elsker deg." sa han fort.

" Takk for at du ble med oss." sa Justin og åpnet døren til bilen for deg. " null problem" sa Kenny og startet bilen. Justin satt seg evd siden av deg og holdt hånden din under hele bilturen. Dere var fremme på en cafe i hollywood. Justin la armen sin rundt deg når dere gikk inn. " bord for 3" sa Kenny og dere ble ført til plassene deres. Dere bestilte mat og justin holdt rundt deg hele tiden, han var så beskyttende. " Hvordan går det med dere?" spurte kenny. " kjempe bra, hun er verdens beste" sa Justin og smilte. Du smilte mot Justin og så ut vinduet. " Justin?" sa du lavt. " Hva?" sa Justin. Han fulgte bliket ditt og ble like sjokkert som deg. " Hva faen gjør de her?" sa han surt. " Justin, ro deg ned." sa Kenny fort. " Nei! De skal så sykt angre!" sa Justin og så på dem. Dere satt de. De tre syndebukkene Kris, Kendall og Khloe. De så på dere hele tiden og hvisket sammen. " bare ignorer dem.." sa Kenny. Du nikket og så ned i bordet deres. " jentami" sa Justin og tok rundt deg. Han kysset deg på kinnet og strøk deg på låret. 

 

mer? skal gjøre litt lekser, så kommer mer snart! 

6 kommentarer

nora

11.sep.2011 kl.13:34

mer

tina

11.sep.2011 kl.14:03

mer <3 dritbraa :* meeeer!!!

ida :)

11.sep.2011 kl.14:52

mer<3

Ingvild :)

11.sep.2011 kl.15:34

Meer!? <3

11.sep.2011 kl.15:43

Mer<3

Camilla

11.sep.2011 kl.17:51

DRIT bra. MERE å helst før æ dør av spenning <3

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits