Historie (2) DEL 48

 Du gikk inn en dør og bare gapte. " ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ" Ropte du ut og hoppet av glede, du hørte noen som løp og inn kom en stresset Justin. " HVA HAR SKJEDD?" Ropte han tl deg. " JEG HAR WALK IN CLOSET!!!!" Ropte du og hoppet av glede. " okei..." mumlet han og gikk ut igjen. " *dn*?" 

--

" hm..ja?" sa du og snudde deg. Justin smilte til deg og tok rundt midjen din mens han så deg i øynene. Du smilte til han og han kyset deg lidenskapelig og lenge. Du merket at tungen hans ville inn så du slapp den inn og dere klinte heftig. Justin løfte deg deg opp sånn at du tok beina dine rundt han mens han holdt deg på rompa. Justin bærte deg bort til senga og satte deg forsiktig ned mens dere fortsatt klinte. " JEG ER SULTEN" Hørte dere Chaz rope nedenfra. " åh.. han må seriøst alltid ødelegge!" sa Justin surt og reiste seg opp. Du lo og satt igjen på senga mens Justin gikk. " Jeg bestiller pizza jeg, er det greit?" sa Justin og stoppet opp i døra. Du nikket og smilte mens han lukekt igjen døra. Du gikk til kleskapet og fant frem et anntrekk siden det var dag i LA, så ville du pynte deg litt! Du rettet håret og sminket deg fort før du tok på deg klærne. 


( Imagine )

Du gikk ned til guttene som satt og spilte cod. " jeg viste ikke at jeg hadde xboks.." sa du og så rart på dem. " du har ikke, jeg tok med" sa Chaz som satt klistret til tvn. " okei.." mumelt du og lo litt. DEt ringte på døren og Chaz spratt opp og løp til døren. " sulten?" spurte du han mens han åpnet døra. " JA!"  Sa han fort og tok imot pizzaene og betalte. Dere spiste pizzaen og snakket, ganske lenge faktisk! Guttene satt og spilte cod igjen så du gikk på rommet ditt og hentet vesken din og tok på deg sko, du skulle akuratt til å gå da noen tok tak i hånden min. Du stirret rett inn i de nydeligste øynene du visste om. " du skremte meg.." sa du lavt. " unnskyld jentami, hvor skal du?" sa han og kysset deg på kinnet. " Til byen, tror jeg. Haha, trenger mat, drikke og litt sånt til leiligheten" sa du og smilte. " okei." sa Justin og kysset deg lenge på munnen. Du smilte og gikk ut døra og ned til garasjen. Du gikk til parkeringsplassen din og skrek. " JEG ELSKER DEN!" Ropte du ford eg selv og satte deg inn i den nye hvite range rovern din. Du kjørte ut av bygget og satt på radio. " were them girls at?" sang du og så i speilet. Du fikk en følelse av at noen forfulgte deg...

 

 

sorry for litt kort del. Jeg skriver en stor rapport! 

4 kommentarer

ida:)

07.sep.2011 kl.17:03

mer<3

Ingvild :)

07.sep.2011 kl.17:54

Meer! <3

Malin

07.sep.2011 kl.21:12

Meeer!!

Camilla

07.sep.2011 kl.21:33

gidd å stopp:P kan du ikke bare lage en SUPER lang del :D jeg er helt hekta<3<3

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits