Historie (2) DEL 46

" Hvor lenge har du vært her Justin?" sa du med en litt klarere stemme. " 1 og en halv uke tror jeg.. jeg dro på Julaften, eller dagen da." sa han og strøk deg på hånda. " aw. jeg elsker deg" sa du og smilte til han. " Jeg elsker deg og jentami" sa han og kysset deg på nesa. " Jeg ser du har våknet! Du må være her for overvåkig, men jeg kan ta bort alle ledningene du har.. litt ubehaglig er det ikke?" sa en lege som plutselig kom inn i rommet. Du nikket fort  og smilte. Han tok bort alt og du var fri. " Vet du justin, de 2 siste døgnne harjeg hørt alt dere har sagt" sa du og smilte. " serr? flaut. jeg klikka helt jo" sa han og så på deg. " det var søtt" sa du. "jeg vil bort herfra, jeg føler meg så ekkel.." mumlet du. Justin bare lo av deg og kysset deg i pannen. " du bommaaa" sa du surt og lo litt. " sorry.." sa han og kysset deg ømt og lenge på leppene. " det var digg, lenge siden.." sa Justin og smilte. " haha, du er rar" svarte du han. 

--

" du er søt" sa Justin. Du lo og strakk henda dine. " går det bra med deg?" Spurte Kristen deg. " ja, ganske bra! Kunne gjerne tatt en dusj liksom.. " mumlet du og lo litt. " Vi skal abre ned og spise litt vi!" sa Taylor og dro med seg alle deandre, bortsett fra Justin. " såh, du trenger en dusj, huh?" spurte Justin deg og ga deg et flørtende blikk. " ikke tenk på det engang!" sa du og lo. " kom igjen daa,, plis?" sa han og sendte deg et hundevalpblikk. Du klarte ikke å motstå det blikket,han var så søt. " greit.." mumlet du. " YES!" Sa Justin og hoppet ned fra senga. " Kom babe, ejg skal hjelpe deg" sa han og holdt hendene fram. " Jeg er da ikke handikappa heler da." sa du og så rart på han. " Nei, men du våknet for ike så lenge siden. Husk det." sa han og smilte. " jaja.." mumelt du og tok beina på gulvet. " herregud, gulvet var kaldt!" sa du og så sjokkert på gulvet. " du er søt, vet du det?" sa Justin og støttet deg opp. " ikke når jeg er sånn som jeg er nå" sa du og lo. " søt uansett du." sa han og kysset deg på kinnet. Dere gikk inn på badet og du så deg i speilet. " HERREGUD, JEG SER UT SOM EN MONSTER! HERREGUD? HVEM FILM HAR JEG SPILT INN? THE MESSENGER? ÆSJ!" Ropte du forskrekket og dekket for annsiketet ditt. " skjerp deg! DU er NYDELIG. " sa Justin strengt. Du så bare dumt på han og himlet med øynene før du gikk inn i dusjen. " hey, du kunne venta på meg" sa Justin og kom inn i dusjen med deg. " tard" hvisket du stille. " hva sa du?" sa Justin. " ingenting..." sa du og lo. " du kalte meg tard! det er ikke lov!" sa Justin og tok tak rundt midjen din. Du skylte håret ditt og dere klinte hele tiden. Du ville ikke gå lengere, du var ikke i form.
Du satt i senga di, imellom beina til justin. Han holdt godt rundt deg, som om han var redd du ville gå. Du smilte litt av tanken, du hadde en så utrolig herlig kjæreste! " Jeg lurte på en ting.." sa Justin mens ha snurret noe av håret ditt rundt en av fingrene hans. " Hva? " sa du og la hodet ditt bakover, slik at du så han opp ned. " Vil du bli med på resten av turneen? I Europa?" spurte han deg søtt og smilte. " ja! selvfølgelig vil jeg det!" svarte du han og snudde deg sånn at du lå på magen. Du bøyde deg fram og kysset han lenge på leppene.

Du trakk deg litt fra han og kastet deg over han, han begynte å le og tok armene rundt deg. " jeg elsker deg Justin.. jeg er så heldig som har deg" sa du og smilte bak hodet hans. ( Du lå emd hodet på skulderen hans så han så ikke annsiktet ditt) " Jeg elsker deg også *dn*. Jeg skjønner det fortsatt ikke, hvorfor en så nydelig, vakker, herlig og fantastisk jente velger meg av alle gutter i verden." sa han og strøk deg på ryggen. " fordi du er best" sa du og kysset han. " elsker deg" sa Justin igjen og kysset deg på kinnet. Du la deg imellom beina hans igjen og dere snakket lenge om masse rart. " jeg må seriøst møte foreldrene dine.." sa Justin. " De bryr seg ikke om meg, de har ikke snakket med meg på nesten 3 måneder.." sa du surt. " seriøst? jentami da. Du har meg, husk det. " sa han søtt og gynget deg fram og tilbake. " takk justin" sa du og tok hendene dine oppå hans. " Hei *dn*, hvordan føler du deg?" sa en lege som kom inn på rommet ditt. " Ganske bra!" sa du og smilte. " det var godt å gøre, du får lov til å reise hjem nå, men med engang du føler tegn til svimmelhet, hodepine og tegn til å kaste opp, må du kontakte lege umiddelbart. " sa han og skrev noe på neon papirer. " Okei, men er det greit om jeg flyr hjem til LA idag?" spurte du han nervøst. " Det går helt fint!" sa han og smilte. " Okei, tusen takk." svarte du han og han gikk ut. " YES!!" Ropte du ut snn at Justin skvatt. " sorry.." sa du uskyldig og smilte søtt til han. " haha, søta" sa han og kysset deg. Du fant frem noen klær og skiftet rett foran Justin, du kunne ikke bry deg mindre. Du tok på deg en lilla litt stor t-skjorte og en jogebukse med hvite converse til. Du satte håret opp i en dott og pakket baggen din. Justin smilte og tok deg i hånden og dere gikk ut av sykehuset. 

 

5 kommentarer

Ingvild :)

05.sep.2011 kl.22:32

Meer! :)

Camilla

05.sep.2011 kl.23:17

MERE jeg ELSKER historien<3<3<3

Marthe<33

06.sep.2011 kl.18:05

Meeeeeeeeeeeer, jeg var i skikkelig dårlig humøridag, men når jeg leste historien diiin så rett og sleet er jeg så glad man mulig kan bli <3

astrid

06.sep.2011 kl.18:59

mere

Henriette

07.sep.2011 kl.14:20

Meeer

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits