Historie (2) DEL 44

Tårene mine presset på igjen og jeg brast ut i gråt. Jeg ville bare sitte ved siden av henne, holde henne i hånden og vekke henne. jeg elsket den jenta. Jeg tørket vekk tårene mine og så opp. " Vi skal kjøpe oss litt mat, kom justin" sa Ryan og dyttet meg opp. Jeg gikk sakte bak dem og så trist rundt meg, jeg så noen beliebere sto utenfor flyplassen med #PRAYFOR*DN* plakater, jeg smilte og gikk ut til dem. De skrek ikke, de bare smilte til meg. De var veldig forståelsefulle, og det var utrolig deilig. " Går det bra med deg?" sa en jente til meg. " nei, egentlig ikke. Takk for støtten jenter, det betyr mye. " sa jeg og smilte skjevt til dem. Jeg ga alle sammen en klem før jeg gikk inn til Ryan og chaz igjen. Mobilen min ringte og jeg tok den inntil øret. " halo?" sa jeg lavt. " hei, det er Taylor..

--

" Har det skjedd noe?" spurte jeg han redd. " Ja, men det er en bra ting da. Tilstanden er ikke så kritisk lenger, men hun har ikke våknet.." svarte han meg. " Jeg får ikke dratt før om 6 timer, flyet går da.." sa jeg til han. " Det går nok bra, jeg sender meldingen eller ringer hvis det skjer noe! " " Okei, takk. Pass godt på henne." sa jeg og la på. Jeg gikk bort til Ryan og Chaz som ventet på meg utenfor en cafe. " Skjedd noe?" spurte Chaz meg. " Tilstanden er litt bedre, men hun har ikke våknet.." mumlet jeg mens jeg satt meg ned. " Skal du ha mat?" Spurte Ryan. " bare kjøp noe, du vet hva jeg liker.." svarte jeg han og tok hodet ned i henda. Jenta mi lå i koma, jeg kunne ikke forstå det. Min jente, lå i koma. Jeg slo hardt i bordet og alle på cafeen så rart på meg. " HVA?" Ropte jeg ut. " kompis, ro deg ned." sa Ryan som hadde kommet bort. "er ikke så lett.." svarte jeg han surt mens jeg tok en bit av baguetten de hadde kjøpt til meg. 

Chaz og Ryan hadde sovnet, så det var bare jeg som var våken. Jeg satt litt på twitter og så på nyheter. Jeg så noe som fikk meg til å klikke, jeg ble så sur! " fyfaen!" ropte jeg ut sånn at Ryan og Chaz skvatt og våknet. " HVA SKJER?" ropte Chaz redd. " se!" sa jeg og pekte på TT på twitter. " pray for *dn*? " sa Ryan og så rart på Justin. " Nei den over!!" sa jeg surt. " hope *dn* dies... Hva faen?" sa Ryan og slang ut med armene sånn at han slo til Chaz. " au!" sa Chaz og holdt seg for magen. " trodde ikke fansa mine var sånn.." sa jeg surt mens jeg twitret " What is wrong with u guys? If u are a belieber, u should pray for my girl. She is amazing, and i love her. #prayfor*dn* " skrev jeg. Jeg gikk inn på youtube og trykket på " spill inn ny video" " Hey guys. I just wanted to say thanh you for all your kind and nice messages in this sad time. I love u guys, thank you! I also want to say that i'm disappointed. What is wrong with some of u? If u are a real belieber, u should keep *dn* in your prayers and dont hate on her. She is my girl, and i love her so much as much I love you guys. so, to you guys who say nice words. Thankyou." sa jeg og trykekt på stopp. Jeg lastet opp videon og twitret om den. 




" De som skal til New Zealand gå til gate 17, gate 17" sa en dame. Jeg spratt opp av setet og ristet i Chaz og Ryan som sov. Jeg sendte en melding til Taylor at jeg dro nå og at jeg kom så fort som mulig. Vis att oss på flyet og jeg bare ventet og ventet på at vi skulle lande. Det føltes ut som en evighet og når vi landet løp jeg ut av flyet emd Chaz og Ryan på slep og fikk tak i en taxi. Jeg sa navnet på sykehuset og han kjørte ditt med engang. Når vi kom fram, løp jeg forbi ale papparazziene og inn på sykehuset. Jeg fikk vite hvor jentami lå. Jeg nærmest rev opp døra og styrtet mot senga, jeg fikk sjokk når jeg så henne. Hunlå så stille og fredelig i senga med ledninger festet over alt. Jeg så bort på kristen, robert og taylor som så trist opp på meg. Jeg gikk mot henne og tok tak i hånda hennes. " jenta.. våkne.."

 

Tilbake til deg

Du hadde utrolig vondt i hodet og det verket i hele kroppen din. Du hørte mange stemmer og du prøvde å åpne øynene, men ingenting fungerte. Du kjente en varm hånd tok tak i din hånd og en stemme som sa "jenatmi.. våkne" Justin, tenkte du. Du sa navnet hans, men det kom ikke ut noen lyder. Lydene ble litt mer tydelige. " Hvor lenge har hun ligget i koma?" hørte du en annen sa. Koma? Ligger jeg i koma? Tenkte du. Du ble redd og prøvde å ta ordentlig tak i hånda til Justin, men uansett hvor hardt du prøvde, ville ikke en eneste muskel røre seg. Du følte deg hjelpesløs der du lå. Ingen ord kom ut, ingen skrik, ingen bevegelser.. 

 

mer? :) 

Hva syntes du om historien så langt?

7 kommentarer

Amalie

04.sep.2011 kl.22:01

ELSKER DEN!!! HERREEEEEGUUUUD :)

den er best :)

MER!! <3 :-D

:-P

Ingvild :)

04.sep.2011 kl.22:19

Meer! :)

solveig

04.sep.2011 kl.22:30

herregud, legg ut en til!!!!

Camilla

04.sep.2011 kl.22:45

Herregud mere FORT<3 Jeg ELSKER historien din<3<3

Marthe<33

04.sep.2011 kl.22:53

meeeeeeeeeeeeer <3 <3 <3 elsker seriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiøøøst historien din <3

Line

05.sep.2011 kl.08:13

mereee!! Elskeeeeer historien din :D

malin

05.sep.2011 kl.16:39

meeeer!!!!

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits