Historie (2) DEL 41

Du og justin fulgte egentlig ikke så utrolig mye med, siden han drev g tullet med håret ditt og du satt og fiklet med hendene hans. " jeg må dra nå.." sa Justin trist. " nå? " spurte du han.

--

" ja.." sa han og smilte skjevt til deg. " vil du bli med til flyplassen?" spurte Justin deg søtt. " Ja selvfølgelig!" sa du og kysset han på kinnet. Han smilte og du reiset deg opp. " ush.. så må vi over der igjen da.." sa du fort. " haha, sitt på ryggen min da" sa Justin og bøyde seg litt ned. Du hoppet opp på ryggen hans og holdt rundt han. " Hvor skal dere?" ropte Taylor fort. " Justin skal hjem, jeg blir med på flyplassen!" ropte du tilbake. " ja okei, hade daa!" sa de og smilte. du vinket og Justin gikk. Dere kom fram til veien og satt dere inn i en taxi. " jeg kommer til å savne deg.." sa Justin og tullet med håret ditt. " Jeg kommer til å savne deg også gutten min" sa du og kysset han på leppene. Du dro deg itt unna tok pannen din på hans og så han i øynene. " du har nydelige øyne.." sa du. 

Han smilte og kysset deg. TAxien stoppa utenfor flyplassen, der kenny sto med 2 kofferter. Dere gikk ut av taxien hånd i hånd og dere så skikkelig nyforelsket ut! " hei *Dn*!" sa kenny og ga deg en klem. " Hei kenny!" sa du og smilte. " Flyet går om 15 minutter Justin, jeg har sjekket oss inn. Så vi skal egentlig bare vente og snart gå på flyet. Du så trist på justin og klemte hånden hans hardere. Dere gikk inn og satt dere på en benk sammen med kenny. Du og justin kysset og klinte hele tiden. " Justin, nå må vi gå.." sa Kenny og reiste seg opp. Du reiste deg opp fra fanget til Justin og ga en klem til Kenny. Du snudde deg mot Justin som stod med tårer i øynene. " du, gutten in. jeg ser deg om en uke.." sa du og kysset han. Han holdt deg hardt inntil seg og tok hendene sine på kinene dine og kysset deg ømt. " justin.." sa kenny. " du må gå, justin. " sa du og kysset han fort. " Jeg elsker deg.." sa han og ga deg en klem. " jeg elsker deg også.." sa du. Han slapp deg og gikk til gaten sin, han snudde seg og vinket. Du vinket tilbake og sendte han et slengkyss. Han tok det imot og puttet det i lommen. Du lo og smilte. 

 

sorry.. kort del! mye som skal skje i neste del! 

Haha, jeg og justin har ensten helt lik øyenfarge.. haha 

2 kommentarer

Emma Bieber<3

04.sep.2011 kl.17:54

meeer<3

Ingvild :)

04.sep.2011 kl.18:03

Meer! <3

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits