Historie (2) DEL 40

Dere gikk på dansegulvet og dansa. Du og Justin koste dere skikkelig og dere kysset og klinte hele tiden. Du hadde kost deg skikkelig! Festen var ferdig og det var bare deg og justin igjen. Og Taylor, kristen og robert som snakke i et hjørne. Du og Justin satt på noen stoler. Han holdt hånda di. " Hvor lenge har du egentlgi vært her?" spurte Justin. " Siden jeg dro.." sa du og lo. " seriøst? så lenge?" sa han og så sjokkert på deg. " Ja? Hvor ellers? Men jeg skal dra om en uke da, da er de ferdig med filmingen." sa du og smilte. " Kan du ikke dra hjem med meg?" sa han og så på deg med dådyr øyne. " haha, kanskjee" sa du og kysset han.

--

" *dn*! våknee" du dro dyna over deg og gjemte deg under. " *Dn*!" Ropte kirsten og do av deg dyna. " hva?!?" ropte du surt. " Justin er her.." sa hun og smilte før hun gikk inn på badet. " huh? " sa du go så deg rundt. Plutselig er det noen som setter seg på senga di. " hei søta" sa Justin og smilte. " søta? virkelig? nå?" sa du og lo. Håret ditt sto ut til alle kanter ig du så faktisk helt jævelig ut. " du er alltid søt." sa han. " aw." svart du og reiste deg opp. "wow" hørte du Justin mumle og hanhadde blikket festa på deg. " Hva?" spurte du han. " digg rumpee" sa han og lo. " dust" svarte du han og fant frem klær til idag. " Jeg drar hjem ikveld.." sa Justin og kom opp til deg. " gjør du?" spurte du han trist. " Ja, jeg skal feire jul med mamma, besteforeldrene mine, pappa, jazzy, jaxon, chaz og ryan." sa han og tok armene sine rundt midjen din. Du så trist på han og ga han en klem. " *dn* ? Blir du med til settet? De andre har dratt, du kan bli med hvis du vil Justin!" sa kristen og smilte. " Ja! Men jeg må dusjee.." sa du og løp innpå badet. 

Justins synsvinkel: 

" Ikke sår henne igjen. hun forjener deg ikke. Hva du enn gjør, ikke gå tilbake til Selena. " sa Kristen og smilte til meg. Jeg så ned i bakken, hadde jeg virkelig såret henne? " Hva mener du?" spurte jeg henne. " Hun lå innpå hotelrommet i flere døgn, nesten en uke. Hun gråt og gråt. Jeg har aldri sett en jente gråte så mye. Jeg bare sier til deg Justin, ikke gå tilbake til Selena. *dn* fortjener det beste, og hvis du går tilbake til Selena, fortjener ikke du *dn*." sa hun. " hva? gjorde jeg virkelig det mot henne? .. jeg har ikke tenkt å gå tilbake til Selena.." sa jeg. " Bra! Jeg har ikke noe imot deg Justin, det har heler ikke de andre på settet. Men de har sett hvordan *dn* hadde det, derfor er de kanskje litt usikre på deg." sa Kristen snilt. " skjønner, takk" sa jeg. " Takk?" spurte henne meg. " Takk for at du passet på jentami.." sa jeg og smilte. Hun smilte tilbake. 

 

Tilbake til deg: 

Du ordnet håret ditt og sminket deg naturlig, før du tok på deg klær. 


(Imagine)

Du gikk ut til Kristen og Justin som satt og snakket sammen. Justin stoppet opp og så på deg, han smilte mot deg. " skal vi dra?" spurte du dem. " Ja! Taylor og alle de andre er der nedee" sa Kristen mens hun tok tak i veska si. " Dette er den tredje filmen sant?" spurte du fort, mens dere var i heisen. " Jepp! 2 filmer igjen etter denne, eller 1 da, men det er del 1 og del 2. " sa hun og smilte. " Kult! Hva skal dere filme idag?" spurte du fort. " En sånn scene der jeg skal slå til Taylor. hahha" sa Kristen, dere gikk ut av heisen og JUstin tok tak i hånda di. Du smilte mot han og dere satt dere inn i en taxi. 

" Her er vi!" sa Kristen og hoppet ut av bilen. " Herregud, så øde.." mumlet du mens du gikk bortover. " Hey!" sa Taylor som kom mot dere. Du smilte mens du fokuserte på hvor du gikk siden det var litt sølete. " her, la meg hjelpe deg.." sa Jstin og løftet deg opp. " Justin! seriøst, jeg klarer å gå!" sa du og lo. " Jeg vet, men det er morsommere å bære deg" sa han og smilte. " Hey Taylor" sa du og lo. " du er seriøst lat .." sa han og så rart på deg. " Nei? " sa du og smilte. " Taylor, Kristen, dere må gjøre dere klare for filming!" Ropte en mann. Taylor nikket og gikk ved siden av Justin. Dere kom fram til settet og noen stoler om dere satt dere på, du satt på fanget til Justin. 

scenen de spilte

Du og justin fulgte egentlig ikke så utrolig mye med, siden han drev g tullet med håret ditt og du satt og fiklet med hendene hans. " jeg må dra nå.." sa Justin trist. " nå? " spurte du han.

4 kommentarer

stina bieberrr<3

04.sep.2011 kl.13:03

meeeeer<3<3

Ingvild :)

04.sep.2011 kl.13:55

Meer, nåå? :) <3

bieberfever

04.sep.2011 kl.13:56

meeeeeeeeeeeeere!!! helt hekta <3 sjuktbra <3

Camilla

04.sep.2011 kl.16:33

Mere klarer meg ikke uten den er så BRA <3<3 :*

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits