Historie (2) DEL 35

" De som skal til New Zealand, gå til Gate 21. Gate 21." Du gikk til gaten din med veksen og satt og ventet. Du sendte en melding til Taylor at du dro før du skrudde av mobilen. Det var noen damer som sa dere skulle vise pas ogsånt før dere gikk ombord så du tok frem passet og satte deg inn i flyet. Som vanlig var det noen som frika ut når de så deg, men du bare smilte. Du orket ikke å tenke over det.Du satte i øreproppene dine og så ut vinduet mens dere lettet. Flyvertinnene kom til deg først og ga deg kveldsmat. Toast me ost og skinke. Du smilte og sa takk før du nesten kastet deg over maten. Du hadde ikke spist siden du var med selena. Du kjente at du ble utrolig sur når dy tenkte på henne så du ristet av deg tanken og fant frem penn og papir. Du tegnet masse små søte tegn og lo litt fordi du var så barnslig. 
--
" fest setebeltene. Vi lander om 3 minutter." sa Flyvertinnen. Du tok på deg beltet og satte deg litt bedre sånn at landingen ble ok! Dere landet faktisk ikke så mykt, så du skrek nesten litt. Noe som var utrolig flaut. Du gik ut først sånn at du ikke skulle bli 'plaget' av fans. Det var noen vakter som hentet kofferten for deg, så imens skrudde du på mobilen. Du hadde 4 ubesvarte anrop fra Justin, Pattie og ukjent. Du hadde også 4 meldinger. Du leste alle. 'hvor er du?!? måneder?!? mamma er redd for deg -justin' '*dn* ring meg når du ser dette. -pattie' 'haha, feiging. stikker av fra alt. -selena' ..' okei, gleder meg!- taylor' Du sukket og ringte Pattie. " *Dn*! Hvor er du?" sa Pattie nervøst. " Uhm. Jeg vil ikke si det.. men det går bra med meg. Men jeg må gå nå! sorry, ringer deg senere" sa du fort og la på. Noen menn kom med kofferten også gikk du til utgangen. Du så litt rundt deg før du så Taylor og Robert sto og snakket i et hjørne. Du gikk mot dem og prøvde å smile, men du klarte det bare ikke. "hey.." sa du lavt. " *dn*! " sa Taylor og ga deg en stor klem. Du klemte tilbake pg kjente noen tårer renne nedover kinnet ditt. " Hei *dn*. Går det bra med deg?" sa Robert og ga deg en klem han også. " nei, egentlig ikke.." mumlet du og så fort ut. " ikke tenk på det nå. Kom! vi drar til hotellet, du deler rom med kristen!" sa Taylor og tok kofferten din. Du smilte skjevt og fulgte etter han med Robert ved siden av deg. 
" Hei!" sa en glad Kristen og ga deg en klem når du kom inn på hotelrommet. " Hei!" sa du og smilte. Det var faktisk et ekte smil som du smilte. Du prøvde å ikke tenke på Justin mens du var her. " Hvorda går det med filmingen? " spurte du henne mens du la kofferten ved siden av sengen. " Ganske bra! Er utrolig fornøyd, hittil." sa hun og satt seg på sengen sin. " Så bra! Hva heter den?" " Eclipse, den tredje filmen. Vi har mye filming igjen! Hva har egentlig skjedd?" Spurte Kristen deg venlig og så på deg. " Kult! Uhm. Egentlig var jeg i Singapore med Justin og de. Jeg og Selena var på cafe, jeg bestilte og ordnet og hun sendte en melding til Justin tydeligvis. Jeg har ikke peiling om hva det sto, siden hun slettet den rett etterpå. Jeg fikk egentlig vite det da Justin sendte mld om at han trodde han kunne stole på meg og at det var slutt. Selena smilte, så jeg skjønte at det ver henne.. og ja.. jeg orket ikke å være der da." sa du og smilte. Du så på klokken, halv 9 på morgenen. Du var ikke trøtt i det hele tatt. " oj. Herregud! Selena er en bitch. Stakkar deg!" sa hun og kom til deg og ga deg en klem. 
4 uker senere
Du satt på hotellrommet alene, siden de andre filmet noen scener. " ferdig.." mumlet du. Du hadde netopp skrevet 2sanger! Alle var om følelsene dine og hvordan du hadde det nå, spesielt etter at du så at Justin og Selena var sammen. Det hadde klikket for deg når du så det, du lå bare i senga og skrek. Du hadde verken snakket med Justin, Chaz, Ryan eller Selena på over 4 uker. Du gikk bort til pianoet som var på rommet og begynte å synge på den første sangen du kalte Impossible. ( orker ikke å skrive teksten ). Du smilte et skjevt smil før du hørte klapping og du snudde deg. Der sto Robert, Taylor og Kristen. Du smilte og så litt rart på dem. " vi ville bare besøke deg i pausen vår.." sa Taylor og ga deg en klem. " dere er så snille mot meg!" sa du og ga en klem til Kristen og Robert også. De smilte til deg. " Har du ikek skrevet en sang til?" spurte Kristen deg og satt seg ned på sengen. " ehm, jo. Men jeg må hente gitaren min!" sa du og tok den fram. Du satt deg på sengen og begynte å synge. ' don´t forget '. Da du var ferdig så du først på Kristen som satt med tårer i øynene, og Taylor som var helt blank i øynene. Det samme var med Robert. Du hørte mobilen din ringe..

2 kommentarer

Bieber<3

02.sep.2011 kl.20:21

Meeer! Gaad du er flink til å skrive historier! #love

Ingvild :)

02.sep.2011 kl.20:47

Meer! Du er kjempe flink til å skrive historie!! Klarer nesten ikke vente mellom vær del!! haha :) <3

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits