Historie (2) DEL 33

JEG HAR INGENTING IMOT SELENA. JEG ER FAKTISK EN SELENATOR, OG JEG DIGGER HU. MEN SIDEN HUN ER SAMMEN MED JUSTIN NÅ, ER DET LETT Å SE FOR SEG DE SAMMEN, SKJØNNER? 

" VI HATER DEG *DN* ! DU TOK JUSTIN FRA OSS!" Ropte du mot deg. Du fikk sjokk, du visste ikke hva du skulle si. Du kjente tårene presset på. Nå hadde tydeligvis Justin fått nok. " HVA FAEN FEILER DET DERE? HVIS DERE ER EKTE BELIEBERS RESPEKTERER DERE MINE VALG OG KJÆRESTEN MIN! JEG ELSKER HENNE, GODTA DET!" Ropte han ut. " GLEM BILDEVOG AUTOGRAF NÅ!" Fortsatte han før han tok tak i deg og holdt godt rundt deg mens dere gikk videre. 

--

Justin fikk tak i en taxi og dere satt dere inn. Han tørket bort tårene dine og kysset deg på kinnet. " sorry for det der..." sa justin og strøk deg på kinnet. "det var ikke din skyld justin" sa du og tok tak i den andre hånda hans. Han smilte og tok hånden sin bak hodet ditt og dro deg mot han og kysset deg mykt på leppene. "jeg elsker deg" sa Justin og kysset deg på pannen. " jeg elsker deg også" sa du. 

Du våknet naturlig og strakk deg. Justin var borte, du så at han hadde lagt igjen en lapp. 'hey babe! jeg er på et intervju og etterpå skal jeg på soundcheck. Siste konsert i singapore ikveld! Kos deg idag og gjør degkalr for konserten, selena kommer til deg kl 12. elsker deg - justin' "aw. vent.. selena? kl 12? " du så på klokken og så at den var halv 12. Du fortet deg inn i dusjen, og ordnet håret før du fant et søtt anntrekk.


( Imagine)

Det banket på døren og der stod en blid Selena og ga deg en klem. Selena var ganske pen egentlig, fint mørkt hår og perfekt hud. Du hadde noen urenheter her og der, men du brydde deg ikke. " Hva skal vi gjøre idag? Se på film? Dra på shopping? Skal vi spise lunsj?" sa Selena glad. " Vi kan sikkert dra på shopping, men jeg er sulten så vikan vel spise først?" Svarte du henne og tok tak i vesken din. Hun nikket og dere gikk ut av hotellet og til et kjøpesenter like ved. Dere gikk bort til en Cafe. Du gikk for å bestille, mens Selena fant et bord og passet på tingene dine. Det var ganske lang kø, så du sto der en stund.

Selenas synsvinkel

Nå hadde jeg sjansen, jeg tok opp mobilen hennes og skrev en melding. " jeg vet ikke hvordan jeg skal si dette Justin.. Jeg vil ikke si det annsikt til annsikt, så jeg velger å sende det på melding. Jeg beklager, jeg har vært utro.. med Taylor. Beklager Justin. Jeg elsker deg egentlig ikke, men jeg føler at siden du sier det. Må jo jeg på en måte si det tilbake.. " Jeg trykket på Justin og sendte meldingen, deretter slettet jeg den og latet som ingenting. Nå er Justin snart min..

 

Tilbake til deg

Du gikk bort til Selena med rundstykker og smoothie. Selena smilte søtt til deg mens du satt deg ned. DEre begynte å spise og hadde det utrolig koselig. Du fikk en melding så du tok opp mobilen. " Hva skal det bety? Fyfaen! Jeg stolte på deg, det er over *dn*. " Den var fra Justin. Du fikk sjokk, kjeven din traff nesten gulvet. Du kjente tårene samlet seg opp i øynene dine og du så på Selena som smilte lurt. " FY FAEN! DET VAR DEG! JEG TRODDE PÅ DEG, BITCH!" Ropte du og kastet smoothien din på henne. " Hva var DET for?!?!?!" Ropte Selena ut og så sjokka på deg. " FOR AT DU ER EN BITCH, OG AT DU STJELER JUSTIN FRA MEG. AT DU KUNNE!" Ropte du og brast ut i gråt.


4 kommentarer

Kristine

01.sep.2011 kl.22:27

OMB!!! SÅ SYKT SPENNENDE! PLIS LEGG UT MER NÅ!! ÆÆH <3 DRITBRA

Ingvild :)

02.sep.2011 kl.14:00

Meer! :)

Bieberfever

02.sep.2011 kl.15:33

Legg ut mer NÅ!! hekta <3

Camilla

02.sep.2011 kl.17:50

DRIT BRA<3<3 Mere FORT jeg dør jo snart<3<3

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits