Historie (1) DEL 8- Lang del

Han holdt rundt deg og la haken sin på hodet ditt. Han så på deg, og løftet opp haken din. "*dn* ikke gråt, jeg har en god nyhet! Du skal..... "

--

Være med meg på turne, og vi drar imorgen! " Du ble kjempe glad og hoppet rundt omkring. " Hva er det med hu ? " Alfredo satt på scenen og lo av deg. " Jeg skal være med på turneen!! " Du smilte stort mot alfredo som fortsatt lo. " Åh så fett! " Alfredo gikk av scenen igjen så du og Justin var alene. " Vent.. sa du at vi reiser imorgen? " Justin nikket og smilte mot deg. " Åh herregud! Da må jeg pakke!! " Du kysset han på kinnet mens du løp ut. Du hadde ca 4 timer på deg før du måtte være tilbake igjen, for Justin's konsert. Du fikk tak i en taxi og kjørte til hotellet.

"Endelig ferdig! " Du hadde pakket ferdig, endelig. Huff, du hadde holdt på i nesten 2 timer. Du løp inn på badet og tok deg en kjapp dusj. Mobilen din ringte. " Cody" Ja, Cody Simpson! Du hadde møtt han for et halvt år siden og dere var gode venner, han hadde besøkt deg i Norge noen ganger og du hadde besøkt han i USA. " Cody!! herregud jeg savner deg! " du var så glad, du hade ikke snakket med han på 2 uker. " *dn* savner deg også! Du er vel ikke tifeldigvis i London? " Det var så godt å høre stemmen hans igjen! " Haha, jeg er faktisk det! Men jeg skal på konserten til Justin etterpå da. " " Seriøst? Kan vi møtes i morgen? Åh, Justin er en kul fyr han! Dater dere eller? " du smilte litt og svarte " Imorgen? Jeg drar da, men kan du ikke møte meg nå da? jeg har en time på meg til jeg skal være der! Du akn jo sikkert være med? Ja vi dater, eller vi er sammen. " Du savnet Cody så utrolig mye nå. " Nå? Ja okei, kan du møte meg ved Hotel Russel? Jeg bor her skjønner du! aww, så søtt! Jeg kan jo sikkert være med hvis det er greit for justin!" Hotel russel? det er jo her du bodde.. " jeg bor her også! hvem rom? " " 556" " seriøst? jeg bor på 555! Hahhahaha. Kom inn bare du, snakkes!" Du la på og tok på deg et svart stramt høytlivsskjørt, en hvit løs bluse oppi og noen svarte pumps. Du orket ikke å pynte deg mer. Det banket på, du gikk for å åpne. " CODY!" Ropte du og kastet deg rundt han. " *DN*! Jeg har savnet deg sånn! " du gikk inn igjen og gredde håret ditt fort. " Mobilen din ringer... " Cody så på mobilen din og du gikk for å ta den.
" Hallo? " " *DN* HVOR ER DU? KAN DU KJØPE GODTERI TIL MEG FØR DU KOMMER? PLEASEEE?? " Chaz,.... " haha, chaz. Ja jeg kan vel det, hva skal du ha? " " Åh DU ER BARE BEST! SKJOKOLADE OG POPCORN! DIGGER DEG, HADE! " Du lo, så la du ned mobilen din. " Det var Chaz.. Han vil ha godteri så jeg får vel kjøpe det til han da.. " Du så på Cody og tok opp vesken din. " Du må ringe Justin da, for å høre om det er greit jeg blir med! " Du tok opp mobilen din og ringte justin..

" Jentami! " du smilte og svarte " guttenmin! uhm, jeg har en venn her. som jeg ikke har sett på et halvt år, og siden jeg reiser imorgen lurte jeg på om han kunne bli med til konserten? " " Hvem da? Jeg må ringe noen og få noen til å varme opp for meg, så må gå snart.. " " PERFEKT! Cody kan synge! " " Cody? Cody Simpson? Kjenner du han? " Cody så på deg, han nikket og sa det var greit at han sang. " Ja, vi er bestevenner! han vil veldig gjerne synge hvis det er okei for deg da, justin? " Du satt deg ned på sengen. " jaja, sefølgelig! Kommere dere nå? sånn at cody får øvd litt? " " Ja, eller må kjøpe godteri til Chaz først.. haha " " Haha, typisk Chaz. Men snakkes jentami! " Han la på. Hvorfor så hast? jaja. " Skal vi g da eller? " Cody nikket og dere gikk ut og satt dere i en taxi.

Dere gikk inn til arenaen igjen og der står Justin og Selena klistret i hverandre.. " JUSTIN? ...

4 kommentarer

BieberFever

02.aug.2011 kl.23:12

Håper på mere!!!:) Helst i kveld:) Klarer ikke vente lenger nesten<3

Hege

03.aug.2011 kl.00:16

Mere!! Plis en del til i kveld? :)

Camilla R

03.aug.2011 kl.00:41

Meeeer!! ;)

Du burde og besøke www.beliebersdream.blogg.no! Hun har lagt eg drit pen header til deg!! :D

Line

03.aug.2011 kl.11:33

meer ! Enig med Camilla R !

Skriv en ny kommentar

justindrewbieberstories

justindrewbieberstories

15, Drammen

Hei :) Jeg er en jente som elsker Justin Bieber, og jeg har gjort det siden 2008. Jeg skriver for det meste historier og slikt, men kommer noen ganger nyheter :)

Kategorier

Arkiv

hits